Min KIA Sorento vil ikke starte

The Sorento er produsert og solgt av Kia Motors America. Sorento er en mid-size Sport Utility Vehicle som gir masse plass for passasjerer og gods. Akkurat som med alle kjøretøy, det er tider når Kia Sorento kan ha problemer med å starte, og vil kreve feilsøking. Før du ringer på en profesjonell mekaniker eller å ha Sorento slept til en garasje eller forhandler, er det noen grunnleggende ting som du kan sjekke når din Sorento ikke vil starte. Instruksjoner
en

forsøk på å vri om nøkkelen i tenningen på din Kia Sorento. Hvis nøkkelen ikke slår i det hele tatt, sjekk for å være sikker på at rattstammen er låst. Hvis det ikke er det, vri rattet til du hører et klikk som indikerer at den er låst. Prøv å vri om nøkkelen igjen. Hvis rattstammen ikke er låst, vil du være i stand til å vri om nøkkelen og starte Sorento.
2

Sjekk for å være sikker på at det er nok drivstoff i kjøretøy. Hvis drivstoffet er lavt eller tomt, vil ikke motoren starte. Tilsett en gallon av gass til tanken å være sikker på at det er nok drivstoff og prøve å starte motoren.
3

Forsøk å starte motoren og lytte etter lyder som kan tyde på en problem. Hvis du ikke hører noen lyder når du prøver å starte motoren, kan tenningslåsen være defekt. Klikkelyder indikere et problem med starteren av Sorento din. Hvis motoren starter, men stopper kort tid etter, kan problemet ligge i drivstoffsystemet.
4

Juster tasten slik at den er i "Tilbehør"-posisjon og slå på hovedlysene eller innvendige lys. Sjekk om lysene kommer på. Hvis de ikke gjør det kan du ha et problem med Sorento batteri. Batteriet må lades, erstattet eller jump-startet.
5

Trekk nivået til pop panseret. Åpne panseret og finn olje, girolje og kjølevæske. Sjekk væskenivået i hver. Hvis væskenivået er ikke mellom minimum og maksimum merker, legge til riktig mengde og type væske. Hvis væsker som ikke er fylt på riktig måte, kan problemer med motoren og starter din Sorento forekomme.
6

Kontakt en profesjonell mekaniker for videre diagnostisk testing hvis din Kia Sorento fortsatt ikke vil starte. Tow eller har din Sorento slept til en lokal bilmekaniker garasje eller forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66326.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer