Suburban 4X4 Switch Problemer

The Chevy Suburban er en stor SUV som har hatt teknisk service bulletiner (TSB) og rapporter fra forbrukere om 4X4 bryter sviktende eller 4x4 ikke engasjerende når bryteren er snudd. Klager og TSBs spenner fra elektriske problemer med bryteren til store problemer med overføringen. Elektronisk overføring sak

2006 Suburban har en TSB publisert av produsenten om elektronisk overføring tilfelle av 4X4 Chevrolet ikke skifter i gir. Ifølge TSB, hindrer overføring tilfellet Suburban fra å bli flyttet inn firehjulstrekk eller bare delvis skiftende i gir, men kan ikke fullføre skiftende i firehjulstrekk. The Suburban kan fortsatt drives i to-wheel drive, men den elektroniske overføre saken til slutt vil påvirke de to-wheel drive drift også. Elektronisk overføring tilfelle må byttes for å korrigere dette Suburban 4X4 switch problem.
Position Sensor og Selector Switch Sviktende

Flere klager har blitt rapportert om Suburban 4X4 posisjon sensor og velgeren sviktende. Konkursen i sensoren og bryteren hindrer føreren fra å engasjere 4X4 på Suburban. En TSB er også publisert på denne 4X4 switch problem om 4WD varsellampen opplysende når sensoren og bytte mislykkes. The Suburban kan ikke flyttes inn 4X4 posisjon. Posisjonssensoren og velgeren må byttes i Suburban for å fikse problemet.
Lever Linkage Sviktende

TSB på 1997 Suburban drøfter en 4X4 bryter problem tilskrives et knust eller sprukket overføring saken. Den knust eller sprukket overføring tilfelle lekkasjer girolje og hindre spaken sammenhengen fungerer som den skal. Spaken sammenhengen kan ikke være engasjert og slått inn i 4X4 posisjon. Den eneste korreksjon for denne bryteren problem på Suburban er å ha overføring tilfellet erstattet av forhandleren eller kvalifisert tekniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66734.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer