Slik feilsøker Koder for en Caterpillar C15

Caterpillar C15s er sekssylindrede, in-line, heavy-duty motorer for brannbiler, busser, lastebiler og tungt utstyr. Motoren har et volum på 928 kubikk inches, veier 3,090 pounds, og genererer opptil 625 hestekrefter og 2000 fot pounds av dreiemoment. Den C15 er elektronisk styrt møte føderale forurensning krav. Denne elektroniske motorteknologi, kalt Advanced Combustion Emission Reduction Technology, eller ACERT, styrer de fleste motoren fungerer med datamaskinen prosessorer. Denne datamaskinen kontroll gjør også motoren til å oppfatte mulige problemer og rapportere dem til operatøren ved hjelp av 19 tosifrede "flash"-koder. Du trenger
Blyant og papir
Vis flere instruksjoner
en

Lær deg å gjenkjenne og tolke flash koder når de vises. Den diagnostiske lampen er i midten til tachometeret. Skriv ned koder som de vises med en blyant og papir.
2

Tolk flash-koder som et tosifret antall portrettert av to serier med blinker adskilt av en pause. Diagnosekode 27, for eksempel, vil vises til operatøren som to blink, etterfulgt av en pause og fullførte med sju blinker. Code "72" vil være sju blinker, en pause, deretter to flere blinker.
3

Les blinkkodene "13" og "21" som drivstoff temperatursensor shorts. Flash kode "24" indikerer en oljetrykk problem.
4

Tolk blinkkodene "25" og "26" som atmosfæriske eller turbo press problemer. Code "27" indikerer en kjølevæske problem, og koder "28" og "32" varsle føreren om at elektronisk kontroll modul har et problem med å lese gass stilling.
5

gjenkjenne koden "34 "som en timing sensor problem," betyr 37 "som drivstoff press problem, og" 38 "det er noe galt med enten luft inntak manifold temperatur eller at sensoren. Koden "42" betyr at motoren er ustemt og hard. Koder "53", "56" og "58" bety at det er et problem med elektronisk kontroll modul som kan stamme enten med selve modulen eller hvordan det ble programmert.
6

Vær spesielt oppmerksom til koder "72", "73" og "74", fordi de rapporterer sylinder injektor feil og mener at du kjører på bare fem sylindere i stedet for seks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68340.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer