Hvordan fortelle om ventil tetninger eller ventil guider har Gone Bad

Ventil problemer er et tegn på alvorlige problemer med din bil eller lastebil motor. Skikkelig forseglet ventiler er avgjørende for motorens kompresjon. Et problem med ventil tetninger eller guider vil bety at du må helt gjenoppbygge bilens motor for å gjenopprette den til god stand. Hvis du mener bilen din er å ha ventil problemer, bør du ta det med til en sertifisert profesjonell mekaniker og har det grundig evaluert. Instruksjoner
en

Åpne panseret og sjekke oljen. Dersom det er for mye klaring mellom ventilføringen og ventilstammen, vil det føre til at motoren forbruker olje. Hvis oljen er kontinuerlig lite uansett hvor ofte du legger det, og du ikke har merket noen områder hvor oljen ser ut til å lekke ut av motoren din, er det en sjanse for at dine ventil tetninger og guider er sviktende.

2

Start bilen. Se eksosrøret for avtrekk. Hvis en overdreven mengde eksos kommer ut eksosrøret og det er tykk og blålig eller grå i fargen, det blir forårsaket av brennende olje. Dette er hvor oljen kjøretøyet er forbruker kommer.
3

Lytt til bilen kjører. Hvis du kan høre en banke eller rasling støy som kommer fra inne i motor, er det en god sjanse for at lyden kommer fra ventilene. Valve støy stammer fra problemer i motoren og med ventilene selv.
4

Finn ut om din check engine lampen lyser. Hvis det er det, koble bilen opp til en OBD II feilkode diagnostisk leseren til bilens drivverk kontrollmodul og skanne PCM for feilkoder. Problemer med bilens ventil tetninger eller guider vil komme opp under spesifikke koden tall. Koder P0075 gjennom P0086 er generiske eksos ventil koder (se ressurser) og helt spesifikke ventil koder kan bestemmes ved å slå opp kodene ved hjelp av merke på bilen (se ressurser). Disse vil gi deg en god ide om hvor du skal begynne å lete etter din ventil problem.
5

Demonter motoren din og manuelt inspisere ventiler, ventil tetninger og guider. Dette er en komplisert prosess som ikke bør forsøkes av alle som ikke er en sertifisert mekaniker fordi du tar en motor fra hverandre feil kan alvorlig skade komponentene. Også, må du forstå hva dine ventil tetninger og guider bør se ut i god stand for å finne ut om det er et problem med dem. Du bør se etter områder som vises bulkete, skadet, brent eller å lekke en overdreven mengde olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67865.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer