Trouble Codes for 1996 Dodge 3500 Ram Van Engine

The 1996 Dodge Ram Van er en stor, cargo-stil van med over 207 kubikkfot lagringsplass og plass til åtte passasjerer. The Ram leveres som standard med en 35 gallon drivstoff tank, 175 hestekrefter og en topp slepekapasitet på £ 3500. Hvis du har lagt merke til en mangel på kraft, motorproblemer eller "Check Engine" lyset kommer på i van din, er det på tide å skanne Dodge datamaskin for lagrede feilkoder. Disse kodene er opprettet når motoren gjenkjenner et problem, og er din go-to kilde for pinpointing bryet. Du trenger
OBD scanner
Vis flere instruksjoner
en

Se under førersiden dash av Dodge for samlebåndet Diagnostic Link (ALDL), også kjent som diagnostisk test port. Koblingen er en liten, rektangulær elektrisk enhet med 12 til 16 porter. Ta av dekselet hvis den har en.
2

Plugg prøveledningen av diagnostiske skanner inn i ALDL port. Vri tenningsnøkkelen "On", slik at instrumentpanelet instrumenter kommer på, men motoren er ikke sveives. Dette initierer diagnostisk sekvens i Dodge datamaskin.
3

Slå på skanneren. Følg instruksjonene på skanneren skjerm, besvare hvert spørsmål det spør. Når skanneren gir tilgang til koder lagret i motorens datamaskin, vil hver enkelt vises på skjermen. Skriv dem ned slik at du kan slå opp betydningene i en reparasjon manuell eller elektronisk.
4

Adresse saken bak feilkoder, deretter gjenta prosedyren for å få de feilkoder. Etter kodene kjøre - som de vil, selv om problemet har blitt fikset - velg alternativet for å tilbakestille kodene

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65708.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer