Hva skjer med en bil Hvis Bad Gass er satt i den?

Bad gass kan føre til umiddelbare problemer med ytelsen , og i noen tilfeller , permanent skade på motoren . Det kan føre til at bilen ikke starter. Hva det gjør med bilen din avhenger av hva som er galt med gassen. Dirty Gass

Gass inneholder rusk, som skitt eller rust , vil tette dieselfilter. Det kan også skade drivstoffpumpen. Når drivstoffilteret blir skitten , er drivstoff levering begrenses eller blokkert . Bilen vil fungere som det er ute av gass eller nesten tom for bensin .
Old Gass

Bensin som sitter for lenge vil gå dårlig , mister sin volatilitet . Det blir til slutt inn i en lakk som vil belegge din gass tank, drivstoff linjer og forgasser eller injektorer . Hvis man kjører motoren etter dette skjer kan det føre til alvorlige skader på motoren . Lakken i gasstanken kan tørke opp og flasse skape rusk i gassen.
Lav Octane

lav oktan forårsaker forbrenning problemer som gjør at motoren dunke eller ping . Det kan også føre til at motoren å holde i gang en kort stund etter at du slår av tenningen . Sjekk brukerhåndboken for riktig oktantall for bilen din .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65709.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer