Feilsøking Miswired Trailer Lights

En grunnleggende system av brems, signal-og markeringslys er lovpålagt for alle tilhengere som brukes på offentlig vei. Det er viktig å teste dine tilhengerens lys før hver tur for å sikre at de fungerer etter behov. Dette er den beste metoden for å unngå en samtale med en politimann og muligens en billett. Trailer elektriske systemer bruker et standardisert ledning-farging system for å gjøre feilsøking enklere. Med litt prøving og feiling kan du bestemme hvordan tilhengeren er miswired. Du trenger
kjøretøy med tilhenger kontakt
Vis flere instruksjoner
en

Koble tilhengerens elektriske systemer til en pålitelig bilens trailer sele.
2

Cycle gjennom bremsen, markør og venstre og høyre signaler og gjøre oppmerksom på lysene som ikke svarer etter behov.
3

Sjekk at den hvite ledningen bakken tilkobling til tilhengerens tungen er ikke korrodert eller rustne hvis ingen av tilhengerens lys svare på bilen.
4

Følg den grønne ledningen fra tilhengerens sele til lyset som den er koblet til. Den grønne ledningen skal kobles til høyre blinklys bak på tilhengeren.
5

Følg den gule ledningen fra tilhengerens sele til lyset som den er koblet til. Den gule ledningen skal kobles til venstre blinklys bak på tilhengeren.
6

Følg den brune ledningen fra tilhengerens sele til hvert lys som det er connect. Den brune ledningen skal kobles til hver markør lys på tilhengeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68123.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer