Hva kan en Broken Motor Mount Do?

Motorfester er sterkt overvurdert, siden motoren sannsynligvis ikke vil falle ut av bilen uten dem. Vel, ikke "bare" motoren, uansett. Du vil sannsynligvis miste girkasse, styring, fjæring foran og kontroll sammenhengene, også. OK, motorfester er viktig. Det er også en ganske god sjanse det vil ødelegge dagen din når den 800-kilos hunk av metall losjer under chassis og blir til den største speed-bump du noen gang har truffet. Selv om det ikke skjer, er det fortsatt en fair sjanse for at mount-mindre turen vil skrangle og bøy sin vei rett inn i søppelplass. Vibrasjon og dominoeffekt

Motors mounts slites vanligvis ut før de brytes, viser en rekke symptomer i prosessen. Det første du vil legge merke til er svak mot kraftig risting og vibrasjoner, som vil føle deg som en side-til-side rocking hvis bilen din er bak-wheel-drive og back-og-tilbake hvis det er front-stasjonen. Mens det er irriterende, er den primære problem med et slikt vibrasjon at den legger mer skjærkraft på de andre motorfester. Dette resulterer i en slags kaskade effekt der en dårlig motor mount tar ut de andre, så de andre dårlige motorfester drepe det som var igjen av den første.
Engine Movement

Engine bevegelsen er den største enkeltstående visuelt hvor motorfester er bekymret. Pop panseret og du kan merke litt shake på tomgang, avhengig av hvilket mount er brutt, men du vil definitivt merke bevegelse når kort treffer gassen. Motoren vil rock to inches eller mer fra side til side eller frem og tilbake. En viss mengde motor bevegelse er normalt - det er derfor de monterer eksisterer i første omgang - men overflødig bevegelse kan brekke linjer og slanger og føre til at motoren å treffe andre objekter i motorrommet
med Broken Fasteners og braketter

Motorer skape mye moment når de beveger seg, uten fungerende mounts, alle av motorens dreiemoment, samt små vibrasjoner, overføre direkte til muttere, bolter og festene som fester motoren opp til motor og chassis. Noen nøtter eller bolter ikke er sikret med lås skiver eller låsing sammensatte kan vibrere løs og la festene å bakke ut. Dette gjelder like mye for chassis som motoren, siden alle de store og små vibrasjoner vil hamre seg gjennom rammen og inn i noe den berører. Problemer som dette kan manifestere seg som alt fra en rallende koffertlokk til feiljustert paneler til lekker weatherstripping.
Honk To ganger hvis motoren faller ut

Store feil som dette er mer sannsynlig å skje med front-wheel-drive biler enn bak-stasjoner, siden de fremre motorfester støtte motor og girkasse. Oddsene er gode for foran tverrbjelken vil fange motoren og transaksel før det faller ut, men freak ulykker kan skje. For eksempel, hvis gummien i en bak-stasjonens monteringer svikter helt, vil motoren liggende solid på rammen eller tverrbjelken. Hvis motoren momenter overføring, men ikke flytter seg, kan det lett dele opp sendingen i aluminium i to.
Chassis Flex

En ofte oversett betraktning hvor motorfester er opptatt av er at de fleste biler utnytte motor og girkasse som en strukturell (stresset) medlem av kabinettet. At 800-kilos klump av metall gjør motivere mer enn bilen, men også bidrar til å binde sammen kroppen og holde den vrir seg i henhold svinger påkjenninger og over veien ufullkommenhet. Dette gjelder spesielt for unibody (rammeløse) biler, der motor og transaksel effektivt tjener til å triangulere chassis og spankulere tårnene. Bortsett fra forårsaker slurvete håndtering, lekkasjer, rangler og feiljustert paneler, kan overskytende chassis flex strekke metall og permanent skade sveisede sømmer i kroppen. Tillate dårlige motorfester å gå for lenge, og bilen kan aldri få tilbake sin tidligere tilstand, selv etter at du har erstattet dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68124.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer