Tegn på en slitt Strut på en bil

Utslitte struts ikke kan holde deg fra å kjøre bilen, men det kan endre måten bilen håndterer på veien. Faktisk kan slitte struts og sjokk noen ganger gjøre bremsene mindre effektive i å stoppe en bil raskt --- selv forårsaker spinouts. Å vite advarselen tegn på dette problemet vil tillate deg å vite når det er på tide å få bilen til verksted for reparasjon. Bremsing Nose Dive

Når bilen er i bevegelse sammen ved normale hastigheter, og du må bremse brått, kan du legge merke til fronten av bilen gjør en nosedive som du sakte ned. Den plutselige bremse vil åpenbart føre til at bilen til å skifte vekten fremover, men hvis du merker den fremre enden dips dramatisk på bremsene, er det en god sjanse struts er utslitt.
Lean I hjørner

Når du går hardt inn i en sving, kan du føle vekten skifte mot utsiden av svingen. Bilens hjuloppheng bidrar til å holde dekkene i god kontakt med veien som bilen runder hjørnet. Når struts er slitt, vil du merke en betydelig økning i mengden av lean bilen har når du kjører inn i et hjørne. Med riktig avstemt fjæring, bilen er langt mer sannsynlig å klemme turn og opprettholde en sunn vekt fordeling.
Bounce Test
p Hvis du trykker ned på fronten av bilen mens den sitter i parken, kan du vanligvis gjøre fronten beveger seg opp og ned. Når struts er i god stand, bilen vil vanligvis bare pop tilbake til sin opprinnelige stilling uten ytterligere bevegelse. Hvis fronten spretter opp og ned en eller to ganger, så struts er sannsynlig utslitt og må byttes ut.
Kopping Dekk
p Hvis bilen din opplever ett eller flere av de ovennevnte symptomene, sjekke dekkene for ujevn slitasje kjent som kopping. Cupping dekk har tilsynelatende tilfeldig slitasje forårsaket av ustabile suspensjon stadig skiftende camber og toe av hjulene. Hvis dekkene er seg lenge før de burde, kan dette være grunnen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65747.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer