Problemer med 10 tommers Scooter Dekk

10-tommers dekk, som beskriver diameteren på innsiden kanten av slike dekk, forblir aksjen dekkdimensjon brukes på scootere, stor motor og små. Vanligvis ca 3-3 1/2-inches bredt, er disse dekkene produsert av de fleste store dekk merkevareprodusenter og kan finnes i de fleste MC-butikker. Mens disse dekkene fungerer bra på gata, de har problemer når det brukes ved høyere hastigheter på motorveier. 10-tommers dekk også utvikle problemer når kombinert med visse felger typer (dvs. slangeløse felger kontra split felger med indre rør). Dekk Problemer med ytelse

grunn av størrelsen på ti tommers dekk den ikke har god nok kontakt plass og masse å pålitelig utføre ved høyere hastigheter, særlig de som brukes på motorveien. Ifølge Motorcycle.com, er sannsynligheten for høyere hastighet slingrer med en 10-tommers dekk enn en større dekk. En speed wobble kan resultere i en betydelig ulykke og skade.

Spesielt under våte og regnfulle dager, 10-tommers dekk har en veldig liten kontakt plass med veien. Dette kan være problematisk hvis dekket ikke kommer med betydelig slitebanen, som dekket vil gli når du prøver å slutte.
Felgen Problemer

Mange 10-tommers Dekkene ble opprinnelig installert på scooter med split felger. Ved hjelp av denne metoden, har selve dekket et indre rør installert på innsiden for å felle luft og presset siden et delt rør ellers ville la luften ut. En punktert slange fører generelt scooter å falle ned i et bevegelig ulykke.

Dårlig Tire Produksjon Kvalitet

Dekk med dårlig kvalitet har en vane for tørking ut og sprekker, særlig i regioner med sola. Gummien mister integritet og til slutt begynner å rive i stykker under press.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65748.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer