Hvordan diagnostisere en bil som kjører Hot

Hvis bilen din er konstant rennende varmt, kan det være fristende å automatisk anta at det er en dyp motor problem som vil være svært dyrt å fikse. Mens det er sant at motoren sammenbrudd kan være kostbart, er den gode nyheten at det finnes andre mer enkle og mindre kostnadskrevende å rette årsaker som forårsaker overoppheting. Ta litt tid å sjekke disse mindre involvert spørsmålene er en god idé før forutsatt verste. Instruksjoner
en

Kontroller frostvæske /kjølevæske nivået i radiator. Vent til bilen er avkjølt og motoren er kald, og deretter fjerne radiator cap. Hvis væsken er tilstrekkelig, bør du være i stand til å visuelt se væsken inni. Hvis den er lav, legger mer i henhold til bilens spesifikasjoner. Hvis du må legge til mer enn en halvliter væske, er det mulig at du har en lekkasje.
2

Sjekk oljenivået. Fjern peilepinnen fra under panseret ditt og tørk den ren med en fille. Sett pinnen, trekk den ut og deretter lese nivå basert på markeringene på pinne. Olje fungerer som et smøremiddel, og hvis det ikke er en tilstrekkelig mengde, da bilen skal jobbe hardere for å utføre, og dette kan føre til overoppheting.
3

Undersøke termostat. Dette bør gjøres med bilen slått av, og mens motoren er litt varm. Dette problemet er en som oftest må håndteres av en mekaniker. For en gjør-det-selv-sjekk, men holder hånden til både nedre og øvre radiator slanger, begge bør føles varm å ta på. Hvis du har bare en som er varm, mens den andre er kald, kan termostaten være den skyldige forårsaker overoppheting.
4

Besøk din mekaniker. Med mindre du er opplært til å håndtere disse problemene, er det best å overlate dem til en profesjonell. En mekaniker kan koble bilen opp til en diagnostisk datamaskin som vil gi en lesning og en bestemt rapport om problemet (e) med bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65749.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer