Bad Ignition Coil Symptomer hos en Dodge Dakota

The Dodge Dakota har i det siste satset på en tradisjonell tenning system som benytter en single coil å produsere gnist på tennpluggene som er ansvarlig for tenning av drivstoff og luft blanding. På begynnelsen av 2000-tallet, men ble Dakota tenningssystemet byttet til en distributorless versjon som har vist seg å være mer pålitelig. Til tross for dette, kan det fortsatt er problemer, og symptomene er lik for begge typer systemer. Kjører Dårlig

En svak spole ikke være i stand til å gi en sterk gnist på tennpluggene. Dette føre misfires og dårlig tenning av drivstoff og luft blanding, noe som resulterer i redusert strøm og grov kjører. En svak spole også kan forårsake steiling og oversvømmelse av motoren på grunn av spiral manglende evne til å gi nok gnist for å tenne drivstoff og luft blanding riktig.
Stoppet

Hvis bilen ble kjørt, og deretter døde plutselig, har spolen mislyktes helt. Spolen er ikke lenger produserer den nødvendige elektrisk ladning skal sendes til tennpluggene på grunn av en intern feil, og må erstattes med en ny enhet for å gjenopprette driften.
Ingen Spark

En coilen som har sviktet ikke registrerer en elektrisk gnist på tennpluggene. Hvis alle tenningskomponentene er riktig tilkoblet og i drift tilstand, avslører og testing ingen gnist på tennpluggene, så spolen er defekt.
Død sylindere

På Dakotas som har en distributorless tenning, er en single coil brukes til å avfyre ​​to tennplugger. Når en av disse spoler svikter, er resultatet en jevn glipp på de relaterte sylindere, grov løping, og redusert ytelse. Hvis testingen avslører to døde sylindre koblet til samme coil, så det coil er defekt. Hvis testingen viser ingen gnist til alle sylindere, så problemet er sannsynligvis ikke med spolen og er i stedet med en annen del av tenningssystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64958.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer