Hvordan å fortelle om din A /C kompressor må skiftes

Mest automotive A /C kompressorer vil gi klare indikatorer på nært forestående svikt eller problemer med smøremiddel nivåer gjennom en rekke lyder og mekaniske problemer. Finne årsaken til A /C kompressor problemet, og avgjøre om kompressoren krever erstatning, vil ta den gjennomsnittlige bakgård mekaniker ca 30 minutter. Du trenger
Voltmeter
Freon lade ventil (eller kit)
Kan av A /C system ultrafiolett fargestoff
Kan smøremiddel
Vis flere instruksjoner

1.

Bestem problem med kompressoren ved hvordan den oppfører seg når den slås på. Starte bilen og sette A /C til maksimum, lytter etter lyder fra kompressoren. En dårlig sutre eller skralle lyd kan tyde på lav smøremiddel. En høy, høyt hvin kan være forårsaket av en låst eller beslaglagt kompressor eller clutch, og bilen bør slås av umiddelbart for å unngå belte skade. Hvis koblingen ikke spinner, eller er beslaglagt, vil kompressoren må fjernes (minst) for å bli gjenoppbygd.
2

Charge systemet med kan smøremiddel å stille et støyende kompressor . Trykk på boks med glidemiddel ved å skru den på bunnen av freon lade ventilen. Ventilen skal ha en nål på innsiden av bunnen, punktering kan og trykksette ventilen. Sett på ventilens dyse til lavtrykkssiden av A /C-systemet. Dette kan variere fra produsent, men det er vanligvis plassert på eller nær fordamperen beholderen. Start bilen og slå på A /C. Åpne ventilen og avlast smøremiddel inn i systemet. Kompressoren støy bør gå bort raskt. Når boksen blir tømt, vanligvis i ca fem minutter, kan skru av ventilen og gjenta prosedyren dersom flere smøremiddel er nødvendig.
3

Sjekk for lekkasjer på eller nær kompressoren og dens utrustning ved tilsetning av en boks med UV fargestoff til systemet på samme måte som smøremiddel. Man kan vanligvis nok. Når fargestoffet er i, kjøre systemet for en dag og deretter sjekke hele A /C system for lekkasjer med UV svart lys. Fargestoffet vil lyse intense grønt for å indikere en lekkasje, og hvis lekkasjen er på kompressorhuset eller fra innvendige, må kompressoren byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64464.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer