Hvordan oppdage Transmission Problemer

Oppdager overføring problemer tidlig kan hindre dyre reparasjoner. Transmisjonen er en av de viktigste komponenten i et kjøretøy. Når det er problemer med en overføring, er det generelt tidlige faresignaler. Noen tegn kan tyde på at det er et mindre problem, mens andre kan bety at overføring trenger omfattende reparasjoner. Hvis mindre problemer blir rettet omgående, kan du hindre dem fra å bli et stort problem. Med disse forslagene vil du raskt være i stand til å oppdage problemer med overføringen din. Instruksjoner
en

Lytt til merkelige lyder som kommer fra under panseret på bilen din. Lyder som clanking, rist, banket eller en summende lyd kan tyde på at det er et problem med overføringen din.
2

Finn ut om det er glidning under akselerasjon. Motoren på bilen vil øke hastigheten under akselerasjon, men kjøretøyet beveger seg sakte.
3

Start kjøretøyet, plasserer foten på bremsepedalen, og deretter sette bilen i revers . Skifte til den nøytrale (N) stilling og deretter til (D)-posisjon. Hvis du føler en brå rykk når du flytter mellom tannhjul eller hører uvanlige lyder, kan dette tyde på at sendingen har en defekt.
4

Sjekk for overføring lekkasjer i henhold til kjøretøyet. Dette gjøres best ved å sjekke parkeringsplass du har brukt umiddelbart etter backing ut av det. Overføring væske har en mørk rød utseende. Hvis du ser en pool av mørk-rød væske der bilen hadde stått parkert, umiddelbart sjekke overføring væske nivå i bilen og legge til flere hvis nødvendig. Få bilen sjekket ut så snart som mulig for å finne ut hva som forårsaker lekkasje.
5

Finn ut om det er en merkelig lukt som kommer fra under bilen eller under panseret. Rancid eller brent lukt sannsynligvis indikere problemer med overføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66244.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer