Hvordan sjekke Shock eller Strut Wear

Slitte sjokk og struts kan føre til en bil å kjøre uberegnelig og redusere førerens evne til å styre bilen når du svinger. Diagnostisering slitte struts eller støt kan være vanskelig hvis du ikke er trent. Det er imidlertid flere tester du kan fullføre på egen hånd for å hjelpe deg å avgjøre om du bør ta bilen til et autorisert verksted til å ha dine støt eller struts erstattet. Du trenger
Målebånd
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Drive den aktuelle bilen. Ta oppmerksom på følgende situasjoner. Ikke drypper nesen av bilen ned drastisk når du trykker på bremsene? Har dyppe baksiden av bilen ned når du tråkker på gassen? Har bilen føles grov når du sykler i ulendt terreng? Har dykke hjørnet foran bilen ned når du slår hjørner? Hører du rallende eller metall klingende sammen? Hvis du sier ja til noen av disse situasjonene, kan det tyde på slitte støt eller struts.
2

Plasser bilen på flat mark og måle høyden på alle fire hjørnene på det høyeste punktet i hjulet godt . Lokalisere kjørehøyde målinger i brukerhåndboken. Ethvert hjørne av bilen måling under angitte kjørehøyde kan indikere en slitt støt eller strut.
3

Fullfør en sprett test. Trykk ned på fronten av bilen og deretter slippe den. Gjør det samme med baksiden av bilen. Hvis forsiden eller baksiden av bilen gyrates mer enn to ganger, kan det tyde på slitte støt eller struts.
4

Drei hjulene på bilen til den ene siden og inspisere støt eller strut for overdreven rust. De fleste sjokk er fylt med gass, og hvis du ser overdreven rust, kan det tyde på at gassen har lekket ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67034.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer