Kan en dårlig tyverisikring Switch lage en bil ikke starte?

Tyverisikring systemene er bygget for å gjøre akkurat hva navnene deres tilsi. De har imidlertid vært kjent for å hindre eieren i å starte kjøretøyet, så vel . Har din tenningslåsen går døde mens du kjører kan være farlig . Dette er en grunn til at informasjon om disse systemene kan være fordelaktig for bileiere . Funksjon

På en tyverisikring , er bryteren utstyrt med en transponder mottaker inni den. Denne mottakeren kommuniserer med et tenningsnøkkelen gjennom en chip som ligger innenfor nøkkelen . Disse signaler går til et kjøretøys datasystem og indikere hvorvidt for å tillate kjøretøyet å starte. En tyveri avskrekkende bryteren kan lage en bil ikke starte hvis dets mottaker funksjonsfeil eller er defekt.
Diagnose
p Det er flere grunner til at et tyveri avskrekkende bryteren kan lage en bil ikke starte. En grunn er at systemet mister evnen til å lese nøkkelen når det settes inn i tenningen som følge av en defekt brikke i nøkkelen . Det er også en sjanse for at feil ledninger kan være å klandre.

Time Frame

forhandlere har spesielle verktøy som kan avgjøre problemet som hindret bilen fra start. Etter å fikse problemet , vil de også måtte omprogrammere systemet , som koster rundt $ 100 og med 2011 . Den omprogrammering prosessen kan ta ca en halv time å fullføre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67035.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer