Symptomer på en Iced Drivstoffledning

Vinter betyr mer enn å vente på bilen for å varme opp før du kjører den. Sesongen vinteren kan føre til massevis av problemer for bileiere , inkludert en frossen drivstoff linje. Heldigvis, vil etter noen svært tydelige symptomer tillate den gjennomsnittlige , ikke- mekanisk -minded layperson finne ut om en bil er drivstoff linjen har blitt frosset. Bilen vil ikke starte

På de kalde vinter morgener , kan du ikke være i stand til å starte bilen --- ofte , men ikke alltid , forårsaket av en frossen drivstoff linje. Så snart drivstofflinje tiner , vil bilen bli god som ny (eller så godt som det var før drivstoffslangen frøs ) . For å få fortgang i prosessen , legger et drivstoff deicer til gasstanken .
En motor som Slår Over
p Hvis du prøver å starte bilen i den døde av vinter og motoren dreier men starter ikke kjører, kontrollerer drivstofftanken . Forutsatt at drivstofftanken er full, er den mest sannsynlige årsaken en frossen drivstoff linje. Hvis drivstoffet linjen har frosset , vil drivstoffet rett og slett ikke komme gjennom å drive bilen , og motoren vil ikke være i stand til å vekke å få bilen til liv .
Bilen har vært Idle
p Hvis bilen din har sittet inaktiv om vinteren for en stund før du prøver å kjøre den , kan det godt ha en frossen drivstoff linje. Drivstoffslanger kan fryse bare fra den kalde natten temperaturer --- absolutt den mest sannsynlige årsaken hvis ingen har kjørt bilen for et par dager eller lenger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66525.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer