Min Honda Civic Vil ikke låse

Honda Civic eiere setter pris på deres bilens styling og gass kjørelengde, men, akkurat som alle andre auto, noen ganger kan ting gå galt. En slik frustrasjon er når Civic ikke vil låse opp, til tross for det beste av innsats i å få nøkkelen til å slå eller keyless fjernkontrollen til å fungere. Heldigvis noen gjør-det-selv-metoder finnes for å hjelpe deg å låse opp bilen og forhåpentligvis ikke å ringe en låsesmed eller ta bilen til forhandleren butikk. Du trenger
Spray-on smøremiddel
Nye batterier (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Trykk inn den låste døren å sikre at døren er i fullstendig kontakt med rammen. Hvis døren ikke er full kontakt, vil låsen bare delvis engasjere seg, noe som betyr at den interne mekanismen vil ikke stille opp skikkelig og blir sittende fast. Prøv å låse opp døren med nøkkelen.
2

Spray et lag med industriell spray-on glidemiddel på nøkkelen og sett nøkkelen i nøkkelhullet lås på døra. Ikke vri om nøkkelen ennå, i stedet fjerne den og re-lube nøkkelen. Gjenta prosessen et par ganger før du prøver å vri om nøkkelen. Nøkkelen vil smøre tilholderne inne i låsemekanismen og kan bidra engasjere tennene og låse døren.
3

Sjekk batteriene på keyless entry fjernkontrollen hvis din modell av Civic har denne funksjonen . Eldre eller oppbrukte batterier kan være den skyldige, så bruk nye batterier som er anbefalt av bruksanvisningen som følger med Civic.
4

Ta kontakt med en låsesmed eller en auto butikk hvis døren stopper ikke låse opp. De bør være i stand til å fastslå problem, selv om det vil være en belastning for alle deler og arbeid. Hvis du ikke er kjent med bildøra låsemekanismer, må du ikke forsøke å lirke åpne døren for å fikse det selv, som dør interne komponenter er både delikat og dyrt, og du kan skade dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66526.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer