Hvor å Test en Jeep Grand Cherokee Blower Motor Control Module

Jeep Grand Cherokee har et pågående problem med sele kontakt-til-blower motor kontroll modul overoppheting og nedsmelting. Dette fører til enten intermitterende eller ingen drift. På grunn av denne vedvarende problem, har Jeep en erstatning sele kontakt. Dette er ikke å si at viftemotor eller kontrollmodul er problem-free, de kan også være problematisk. Styringsmodulen er funnet i den automatiske kontroll sone med uendelig temperaturkontroll lik et hjem termostat. Du trenger
Voltmeter
Wire crimpers
Styringsmodul sele pigtail reparasjon
Wire cutters
Shrink wrap
Vis flere instruksjoner
1

Inspiser kontroll modul elektriske kontakten. Styringsmodulen er plassert på gulvet, under midten av dashbordet og på toppen av pukkel i gulvet. Trekk den elektriske kontakten ut av styremodulen og inspisere den for overoppheting. Den vil vises smeltet hvis dette er tilfelle. Dette er det vanligste problemet med dette systemet.
2

Kutt ledningene bak brent kontakt, ett om gangen. Koble den nye sele. Den nye sele har alle grønne ledninger, så bruk plasseringen av trådene i forhold til deres stilling i kontakten. Orienter ny plugg på samme måte som den eksisterende kobling. Start på den ene siden. Kutte ledningen og strippe isolasjonen av enden og installere en lengde på krympeplast. Stikk enden av ledningen inn den medfølgende rumpe kontakten og krymp den med wire crimpers. Pass på at det er tett og at det ikke beveger seg inn og ut av kontakten. Skyv krympeplast over baken kontakten og varme den opp med en lighter for å krympe den. Gjenta prosessen for de to andre ledningene.
3

Sjekk kontrollmodulen for inngangsspenning, ved hjelp av voltmeter ved å plassere voltmeter på 20 volt og kobler den svarte kabelen til en god jord. Sondere trelednings kontakten på modulen med den røde ledningen. Du leter etter 5 volt på en av slutten ledninger. Vri om nøkkelen og viften på. Hvis 5 volt er til stede, sjekk kontroll modul midten wire for modulering. Dette betyr at spenningen skal bevege seg opp og ned fem-volts skala raskt som modulelektronikken pulser arbeidssyklusen til jord. Viftemotoren Kontrolleren vil sende 5 volt til styremodulen, som igjen jorder viftemotoren gjennom sykluser avhengig av stillingen av potensiometeret viftemotor bryter. Hvis det ikke er 5 volt til stede, er det et problem ledningsnett. Hvis spenningen er til stede, men modulen viser ikke varierende spenning til jord når analysert, er modulen defekt og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65167.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer