Slik feilsøker en GM 400 Turbo

General Motors Turbo Hydramatic 400 var en av de mest populære automatgirkasser i løpet av 60-tallet og 70-tallet, og fortsetter å være populære også i dag. Det er designet for høy hestekrefter biler og flyttet så fort og hadde slike effektive girutvekslingsforhold at det kunne slå de fleste manuelle girkasser. Det har blitt overskygget teknologisk med dobbel clutch girkasse nå, men det er billig pris har holdt det i live i hot rod kretser. Men er det noen problemer som kan oppstå i Turbo 400, nemlig skade fra av kjørt eller overdreven momentbelastninger. Instruksjoner
en

Inspiser bunnen av overføringen først. Den opprinnelige utstyrsprodusenten overføring pan er Texas formet og er merket GM eller en av deres merkevarer. Lastebilen montert Turbo 400-er vil ha en mye dypere pan for større kapasitet, mens de vanlige sedan panner vil være relativt tynn. Inspisere pan for eventuelle lekkasjer eller sprekker (lastebil montert panner er ofte påvirket på under off road kjøring). Hvis pannen er en erstatning pan fra en tredjepart produsenten da metallet kan være for tynne og kan sprekke ved normal bruk. Hvis en aluminium pan har blitt installert inspisere for eventuelle deformasjoner i pannen, ettersom aluminium kan bøyes lettere enn stål.
2

Sjekk overføring væske nivåer. Hvis sendingen er lite og hell nok i å bringe den til det anbefalte nivået for din bil eller lastebil. Også sjekke vedlikehold poster for siste gang du endret overføring væske, erstatte væske om nødvendig. Snu bilen på og lytte til den inaktiv, bør du bare høre motoren rumble på dette punktet, hvis overføringen er sliping da girene har løsnet. Turbo 400 må bygges opp igjen, eller erstattet dersom kassen er sprukket.
3

Sett Turbo 400 i stasjonen og lytte til utstyret changes.There bør ikke være høyt banging eller knaser. Hvis det er så giret kan være ute av stilling eller tennene kan bli brutt av de planetgir. Også sørge for at motoren ikke utvikler seg over 500 hestekrefter eller dreiemoment. Hvis motoren gjør mer enn det da Turbo 400 ikke kan takle belastningen og vil holde på breaking. Oppgradere til en Turbo 450 eller annen heavy duty automatgir er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67787.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer