Hvordan oppdage en dårlig hodet Valve i en motor

Ventilen toget er en kritisk sett av komponenter på en motor. Hver sylinder har et minimum av to ventiler: en inntaksventilen og eksosventilen. Hver ventil har fjærer, løftere og vippearmer som styrer åpning og lukking av ventilen når motoren er i gang. En dårlig ventil tog påvirker kjøreegenskapene til et kjøretøy. En dårlig ventil er mye støy på beste og resulterer i en funksjonshemmet kjøretøy på verst. Du trenger
Automotive stetoskop
Pipenøkkel satt
følerblader
Vis flere instruksjoner
en

Lytt til motoren på tomgang. Bruk automotive stetoskop for å høre på motoren mens den idles. En peke, klikke eller raslende lyd indikerer at ventilene må justeres. Fjern ventildekselet med en pipenøkkel og bruk trådmåleren å måle avstanden fra spissen av vippearmen til ventilstammen. Hver produsent publiserer de riktige spesifikasjonene for denne avstanden. Hvis målingen overstiger denne spesifikasjonen, justere ventilen i henhold til bilens service manual.
2

Sjekk om motoren feiler. Skadede ventil fjærer eller ventiler som er én årsak til dette symptomet. Hvis slå tilbake er gjennom forgasseren inntaket ventilen stikker. Hvis slå tilbake er gjennom eksos, er eksos ventilen stikker.
3

Sjekk for overdreven oljeforbruk. Slitte ventilspindlene eller skadede ventilføringer tillate olje å lekke forbi ventilen stammen og inn i sylinderen. Røykfylt eksos også resultatene fra dette problemet.
4

Sjekk om motoren dieselmotorer eller fortsetter å kjøre etter å ha blitt slått av. Sjekk for stikker eller ødelagte ventiler. Utilstrekkelig oljenivåer å nå og smøre ventilen toget kan forårsake dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67788.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer