Profesjonelle Auto Diagnostic Tools

Bil diagnostiske verktøy undersøke og teste biler for å avdekke problemer og finne mulige løsninger. Disse verktøyene fart identifisering av problemer, som akselererer den tiden det tar for teknikere å korrigere dem. Auto fagfolk bruker en rekke verktøy på gulvet å vurdere bilen. Scanning Tools

skanning verktøy, slik som X-431 Launch Tech Diagun, er designet med profesjonelle automotive teknikere i tankene. Den skanning verktøyet er pakket i en kompakt hovedenheten og har kraftige diagnostiske funksjoner for å fastslå bilens feil. Den kan brukes på omtrent alle bilmerke og tilbyr trådløs tilkobling for raskere diagnose. I tillegg er X-431 Launch Tech Diagun lett, bærbar, og tilbyr en høyoppløst skjerm.
Diagnostiske systemer

Diagnostisering systemer, som for eksempel Subaru Diagnostic System , la teknikere tilgang til ulike applikasjoner som hjelper dem i deres kjøretøy diagnose. Ifølge Auto SVS Technology, gjør at systemet teknikere til å holde diagnostiske verktøy up-to-date, og gir bilen datastrøm informasjon og service informasjon på én plattform, med en praktisk grafisk grensesnitt.

Computer Tools

En annen måte å vurdere kjøretøy feilsøking er ved datamaskinen. Produkter som PC Scope programvare hjelpe slå den personlige datamaskinen til et oscilloskop, som lar teknikere til å se varierende signalspenninger å oppdage feil. Scope programvaren fungerer med en diagnostisk skanner til å presentere bilen data i sanntid. Fordeler inkluderer rask prøvetaking hastigheter, og stort minne og båndbredde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66620.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer