Tegn på Bil Dynamo Problemer

Det elektriske anlegget er en av en bil viktigste komponenter; kritisk for riktig bruk av ulike elektriske apparater og jevn drift av motoren. Generatoren er en integrert del av det elektriske system, og dens svikt kan stoppe driften av hele kjøretøyet. Forstå advarselen tegn på bil dynamo problemer vil bidra til å unngå dyre reparasjoner og upraktisk sammenbrudd. Dimming kjørelys

Ett av symptomene først lagt merke til når en dynamo er sviktende er dimming eller flimrende frontlykter, noe som kan tyde på at dynamoen ikke genererer nok strøm til å drive bilens elektriske system. Når motorturtallet økes eller reduseres, vil frontlyktene lysere og dim som en svekket dynamo nåværende produksjonen stiger og faller. En sunn dynamo vil holde frontlykter lyse uavhengig av turtall.
Elektriske komponenter Dimming eller nedbremsing

Elektriske klokker, kassettspillere, elektriske vinduer, el-seter og andre elektriske tilbehør innenfor et kjøretøy avhenger av en jevn tilførsel av elektrisk strøm for å fungere korrekt. En sviktende dynamo vil få Windows til å åpne og lukke sakte, til klokker tregere eller miste sine innstillinger og makt seter til å drive sakte.
Batteriet går tomt

Bilens batteri er avhengig av dynamoen å holde den fulladet til enhver tid. Hver gang bilen startes, bruker batteriet noe av sin styrke for å slå av motoren over. Den strøm som er erstattet av dynamoen når motoren er i gang. En feil drift dynamo vil ikke være i stand til å holde batteriet fulladet, noe som resulterer i harde starter eller et dødt batteri.
Støy

Alternators har flere viktige bevegelige deler. Inne en dynamo er lagrene kritiske til generatoren er jevn drift. Angiveri, er hylende eller sliping lyder kommer fra dynamo indikatorer på bærende svikt og eventuell svikt i hele dynamo enhet.
Rough Antall

Moderne biler krever en jevn elektrisk strøm av spesifikke spenning for å kjøre skikkelig. Motorens datamaskin, tenningssystem, drivstoffsystem og utslipp system alle er avhengige av elektrisitet levert av generatoren for å fungere korrekt. Drops i elektriske produksjonen fra en sviktende dynamo kan føre til at disse systemene ikke fungerer, fører til en dårlig motor som går. Symptomene vil være grov tomgang, misfires, dårlig akselerasjon, nøling og steiling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64828.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer