Slik feilsøker en Ford Tempo

The Ford Tempo ble solgt 1984 til 1994 som en to eller en fire-dørs sedan. Hvis du noen gang har eid en Ford Tempo i lengre tid, vil du vite det vil etterhvert gi deg problemer. De vanligste problemene knyttet til Tempo har å gjøre med det elektriske og drivstoffsystemer på kjøretøyet. Noen av disse problemene har blitt så vanlig at de er fabrikken tilbakekallinger, er reparasjon som dekkes av noen Ford forhandler gratis. Instruksjoner
en

Vri tenningsbryteren til å starte bilen. Hvis du ikke kan starte bilen, og batteriet er fulladet, har du en død bryteren. Dette er, i all sannsynlighet, forårsaket av den defekte bryteren Ford installert på Tempo i de fleste modell år inntil 1991. Dette problemet kan byttes gratis under en fabrikk tilbakekalling.
2

Sjekk din Ford Tempo kjølevifte i fronten på bilen. I løpet av vinteren (hvis det snør der du bor), kan is og snø føre til at viften til å gripe eller blokkere viftebladene. Dette kan føre til at viften til overoppheting og røyke, potensielt forårsake en elektrisk brann i motorrommet. Dette problemet kan bli løst på en Ford forhandler under en fabrikk tilbakekalling. Giveren vil installere en jumper selen for å hindre overoppheting av vifte.
3

Sjekk din Ford Tempo for erstatning drivstoffpumper selges under merkenavnet Carter, Accuflow, NAPA, Truflow, deler Depo og deler Master. Disse drivstoffpumper gjort mellom august 2006 og juli 2007 hadde betydelige fitment problemer på Tempo og kan lekke. Dette problemet kan rettes opp under en fabrikk tilbakekalling med den spesifikke produsenten av pumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64478.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer