Hvordan fikse en Ford Explorer som ikke vil starte

Diagnostisering en spy motor som nekter å starte kan innebære feilsøking mer enn ett system på din Ford Explorer. Imidlertid er det en god idé å starte med de enklere og mer vanlige årsaker for eksempel en tom bensintank og lav batterilading. Og bruke sunn fornuft. For eksempel, hvis din Explorer var betjent nylig, da de tilhørende komponenter er et godt sted å begynne. Du trenger:
Voltmeter
Nod lys, om nødvendig
tennpluggtester, om nødvendig
Wire trådmåler, om nødvendig
Vis flere instruksjoner
1

Kontroller at tanken inneholder nok drivstoff til å starte motoren.
2

Les batteriet spenning med et voltmeter og sørg for at den har betalt nok til å drive startmotoren. Batteriet bør ha nær 12,6 volt med motoren av.
3

undersøke sammenhenger mellom batteriet og starteren og sørge for at de er stramme og rene. Løse eller skitne tilkoblinger vil forhindre skikkelig strøm.
4

Kontroller drivstoffsystemet og kontroller at det kommer bensin drivstoff sprøytebrukere. Hvis mulig, trekker en av injektorer og se etter drivstoff spray, også, kan du bruke et nikk lys koblet til en injektor-kontakt og sørge for at kjøretøyet datamaskinen sender elektriske pulser. Hvis det ikke er drivstoff til motoren, men injektoren mottar spenning, så sjekk drivstoff filter for tresko. Hvis filteret er mer enn ett år gammel, og deretter vurdere å erstatte den. Feilsøke bensinpumpen om nødvendig.
5

Sjekk for gnist i tenningssystemet. Trekk en av tennplugg ledninger, koble en gnist tester til wire og malte den til motoren. En lys blå gnist skulle hoppe testeren gap som du dra motoren rundt. Ellers har du kanskje et problem i tenningssystemet. Feilsøke tennplugg ledninger, tennspolen og resten av tenningssystemet hvis det er nødvendig.
6

Mål tennpluggene 'gap med en wire trådmåler, hvis du har installert nye plugger eller de er to eller flere år. En plugg med en bredere åpning enn fabrikken etterlyser vil produsere en svak gnist, ute av stand til å tenne luft /drivstoffblandingen.
7

Undersøk timing kjeden. En utslitt eller hoppet kjeden vil mislykkes i å synkronisere stempler og ventiler og hindre at motoren starter.
8

Ta Explorer til en auto butikk og be dem undersøke komprimering og feilsøke for en mulig motor mekanisk svikt ved behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64534.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer