Ford E350 Speedometer Feil

The Ford E350 chassiset er brukt i en rekke store biler, inkludert varebiler, bobiler og lastebiler. Speedometer problemer i disse kjøretøyene kan skje for en rekke årsaker, men er oftest assosiert med feil på bilens hastighetsmåler, problemer med kontroller eller data som er lagret i bilens datamaskiner eller løse kabler. Speedometer Kabel Feil

Speedometeret er koblet til fartsmåleren og bilens datamaskin med kabler. Speedometeret kan funksjonsfeil på speedometer kabelen er slått løs eller om selve kabelen feil. Ser etter løse tilkoblinger eller erstatte kabelen kan fikse speedometer feil.
Change of Tire Size

Ford E350 interne beregner bilens hastighet basert på hastigheten hjulene er roterende og størrelsen av dekkene. Hvis bilens dekk er erstattet med dekk med en annen størrelse, må speedometeret bli oppdatert med ny dekkdimensjon informasjon. Ellers vil bilens datamaskin være ute av stand til å korrekt beregne bilens hastighet.
Speed ​​Sensor Feil

bilens hastighet celle-skjermer ved hvilken hastighet bilens hjulene spinner og bruker disse dataene til å beregne bilens hastighet. Feil på fartsmåleren kan føre til at speedometer for å vise uriktige opplysninger, til å hoppe rundt, eller å unnlate å flytte. Feil på VSS kan også føre til svikt eller upålitelighet av andre systemer, som for eksempel anti-lock bremser, automatgir, cruise control og servostyring.
Programmable Speedometer Module

Den programmerbare speedometer og kilometerteller modulen er en datastyrt instrument klynge som lagrer bilens kilometerstand og vist fart informasjon. Den PSOM beregner sin informasjon basert på data levert av fartsmåleren. Feil på PSOM ville føre til både speedometer og kilometerteller å slutte visning av informasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66677.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer