Problemer med å starte en 1999 Toyota Camry

The 1999 Toyota Camry var en populær ny bil og er fortsatt en populær bruktbil. 1999 Camry verdi, i henhold til Kelley Blue Book området, er på $ 4970 hvis bilen er i utmerket tilstand. Som med alle kjøretøy mer enn ti år gammelt, men kan Toyota har problemer. Hvis du vrir om nøkkelen i tenningen og motoren ikke starter, kan du sjekke grunnleggende komponentene uten mekanisk kompetanse. Instruksjoner
Sjekk Energy Flow
en

kontrollere om batteriet kabelforbindelsene. Hvis terminalene eller kabler er korrodert, kan korrosjon hemme gnist kreves for å starte Camry. Koble den negative batterikabelen og hell en løsning av vann og natron på terminalen og skrubb med en liten børste. Koble til kabelen og prøv igjen.
2

Fjern tennpluggene en om gangen med en tennpluggnøkkel. Inspisere elektrodene. Hvis det er slitasje eller skade, blir energien fra batteriet ikke skyte pluggene. Bytt tennplugger.
3

Sjekk starteren. Det er en liten beholder på overføring svinghjul sikret med to eller tre bolter og en ledning som leverer strøm. Mens en annen person forsøker å starte Camry, lytt etter en summing fra starteren. Hvis du hører et klikk, kan problemet være starteren eller magnetventil. Ta bilen til et verksted.
Sjekk Fuel Flow
4

Kontroller nivået av drivstoff. Din Camry kan ikke starte fordi du er tom for drivstoff. Hvis bensinmåler er ødelagt eller fast, kan du ikke vet hvor mye drivstoff du har igjen.
5

Finn drivstoffilter. Fjern gator klippet med tommelen og pekefingeren, og vri forsiktig på drivstoff filtrere ut av drivstoff linje. Se etter blokkeringer eller gummy rester som kan forstyrre flyten av drivstoff til motoren. Hvis det er ingen, skifte filter og fest slangen til filteret dyse.
6

Sjekk bensinpumpen og lytt etter lyden som kommer fra det indre. Hvis problemet er pumpen, kan det innebære trykket som presser drivstoff til motoren eller pumpen kan bli brutt.
Kontroller Air Flow
7

Inspiser luft-inntak ventil for løv eller annet rusk som ville blokkere luftstrømmen som blander seg med drivstoffet å skape den nødvendige eksplosjon i den interne-forbrenningskammeret for å drive bilen.
8

Fjern luftfilter og inspisere for tårer eller rusk. Ideelt, bør filteret være en ren, hvit eller lyst-gult materiale. Hvis ren luft ikke er i stand til å komme inn i drivstoffblandingen, som kan hindre at motoren starter. Hvis luftfilteret er ødelagt, må du erstatte det.
9

Sjekk eksosrøret og manifold. Når brukt luft evakueres fra bilen, er det i form av karbonmonoksid. Hvis karbonmonoksid er blokkert fra å forlate eksosmanifolden, vil luften strømningsstoppet og camry vil ikke starte. Fjern blokkeringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66809.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer