Hvorfor Does My Car en Popping støy når jeg gjør en sving?

Dessverre, hvis du hører dukker i bilen din, er noe galt. Det er ingen rask, enkel diagnose med mindre du vet litt om biler. Hvis du ikke er en fett ape, bør du forberede deg på en tur til mekaniker. Sjokk

Sjokk, også kalt struts, kuttet ut all overflødig kjøretøy bevegelse. Hvis de løsner, kan de opprette popping, banging eller rallende lyder.
Sway Bar Mounts

Noen ganger referert til som bare "barer", disse hindre at bilen ruller eller lene når du slår hjørner. Disse stengene er forbundet med trekkstangen via forbindelsesleddene. Når enten i baren eller koblingene er utslitt, kan spratt lyder føre.

Drivakslene

Biler med forhjulsdrift bruk fremre drivaksler med CV , eller konstant hastighet, leddene. Når cv ledd begynner å bære, binder de opp på akselerasjon, spesielt i en sving. Dette er en annen mulig årsak til spratt lyder.
Tie Rods

Forankringene koble styringen til spindelen, og hver og en er festet til felg og dekk. Disse tie rod ender har tråder på den ene siden og en ball joint i den andre. Hvis ballen felles slites, vil du høre spratt lyder.
Kontroll Arm Bushing

kontroll arm foringer bidrar til å hindre veien vibrasjoner fra å bli overført til din bil rammen. Over tid, kan gummi på innsiden av foringen forringes, slik at suspensjon arm å skrangle og gjøre bumping lyder.
Overoppheting
p Hvis motoren er overopphetet på grunn av en kjølevæske lekkasje, vil du definitivt høre popping lyder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65194.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer