Hva Ledninger Når Hot Kunne Shut Down motor?

Vehicle elektronikk er et komplisert emne, og gjennomsnittlig automotive elektriske systemet tilbyr en rekke muligheter for feil. Vanskelig å diagnostisere og vanskelig å spore opp, kan varmt ledninger etterligne alle slags helt urelaterte problemer og feil. Men uansett hvilken ledning er å gi deg passer, finne ut hva som forårsaket ledningen å bli varmt før du går å kaste deler på det. Basic Diagnose

Varme og elektrisitet ikke kommer overens, spesielt når det kommer til ledninger. En elektrisk leder er bare i stand til å bevege så mye energi på atomnivå. Øk varmen og du øker motstanden i ledningen og redusere mengden av elektrisitet som kan strømme gjennom, øke mengden av elektrisitet forbi motstanden, og det blir til varme. En hot wire er en kaskade effekt av svikt venter på å skje, ettersom økende varmen øker motstand, noe som øker varmen. Før du forsøker å fikse en hot wire eller tilknyttet komponent, finne kilden til motstand eller kort som forårsaket varmen i første omgang.
Ignition System

Hot gnist plugg ledninger vil typisk føre til feiltenning og tap av makt, men de er neppe til å stenge en motor helt ned. Flere spiralfjærer pakker vil ikke slå bilen ned på egen hånd, men et hvilket som helst av de utløsende ledningene kanskje burde det møtes nok termisk motstand. En ekstremt varmt tennspolen strømledningen kan slå av motoren ned hvis du har en single coil, men oddsen er at du vil oppleve en forbigående feiltenning før total nedleggelse. Fordi varmen øker indusere en spenningsfall, kan noe i tenningssystemet som er avhengig av en presis spenning signal mislykkes på grunn av varmen i signalet wire. Signal-ledninger som går til tenningsmodulen krever nettopp en slik presis spenning og kan vise seg mer følsomme for varme enn andre.
The Ground Wire

Bakken ledningen er broen mellom alle elektrisitet i deg Motoren må krysse. Jordledningene vanligvis ikke er ledninger i det hele tatt, de er faktisk mer som flate tau av flettet stål, som et bånd som går fra motoren til kabinettet. Over tid vil de små tråder i jordledningen smekk - gjennom korrosjon eller konstant bevegelse - og ledningen vil miste noe av sin evne til å overføre energien effektivt. Når nok ledninger knipse, vil du få den kaskade effekt av svikt som forårsaker resistens mot bygge inntil ledningen blir varm og helt slutter å overføre makt. Siden hvert system i motoren din fungerer gjennom jordledningen, vil enhver feil her indusere flere feil i motoren elektronikk og sensorer.
Sensorledninger

Mens motorer sensor ledningene er noen av de mest sensitive i forhold til spenning avvik, de fleste vil ikke drepe motoren din direkte. Veivaksel posisjon, masse luftstrøm, oksygen, throttle posisjon og manifold lufttrykk sensorer kan være viktig, men datamaskinen har en rekke backup "open-loop" sub-rutiner for å holde motoren i gang i tilfelle en av sensorene svikter eller returnerer en usannsynlig signal. Merkelig nok, kan motoren din temperatursensor være den første til å lide av hot-wire-syndrom. Temperaturen sensoren fungerer ved å teste spenningsfall i en leder satt mellom to elektroder. Jo varmere motoren blir, jo mer motstand der er og jo mer signalene går. Hvis sensoren ledningen selv blir varm, vil den sende maskinen en falsk lesing indikerer at motoren er overopphetet. Hvis datamaskinen inneholder programmering for å slå av motoren ned i tilfelle av massiv overoppheting, kan det lett feiltolke signalet og starte en selv-beskyttelse nedleggelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68472.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer