Feilsøking 1998 Pontiac grand am

The 1998 Pontiac grand am var en sporty coupé som inneholdt en 2.4L firesylindret motor. Bilen var lastet med mange standard funksjoner, inkludert aircondition, dørlåser, og passasjer og sjåfør kollisjonsputer. Valgfrie funksjoner for kjøretøyet inkluderte en soltak og elektriske vinduene. Noen ganger kan du oppleve problemer med Hotel Am. Noen av problemene kan løses med grunnleggende problemløsing. Feilsøke vanlige problemer med Grand Am kan spare deg en tur til mekaniker. Du trenger
servostyring væske
trakt
Frostvæske
Vann
Tire trykkluftmåler
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske nivå i 1998 Pontiac grand am hvis du har problemer med å vri på rattet. Du bør også sjekke servostyring væske nivåer hvis du hører en surrende lyd når du dreier på rattet. Løft panseret på Hotel Am og finn servostyring væske reservoaret i nærheten av motoren. Reservoaret cap vil være merket "ATF". Rengjør området rundt hetten og fjerne det. Hvis servostyring væske ikke når streken på siden av reservoaret, tilsett mer væske til det når linjen. Sett på lokket og senk Grand Am hette.
2

Kontroller kjølevæske nivå i Grand Am hvis bilen begynner å overopphetes. Temperaturen advarsel indikator på dashbordet vil være enten på eller nær "H" hvis bilen er overoppheting. Snu bilen og la den avkjøles før du forsøker å sjekke kjølevæsken nivåer. Hev Grand Am hette og finn kjølevæske reservoaret på venstre side av bilen. Lokket av reservoaret vil være merket "Coolant". Løsnes lokket, og sammenligne mengden av væske i beholderen til den væskenivå på sin side. Dersom kjølevæske nivået er lavt, en blanding av frostvæske og vann til reservoaret. Blandingen bør være 50/50. Sett på lokket og senk hetten.
3

Legg luft til grand am er dekkene hvis bilen ser ut til å ri hardere eller dra til siden. Ujevn dekktrykk kan gjøre en biltur virke vanskelig. Sett et dekk trykkluftmåler i en av Grand Am sin dekk ventiler. Kontroller måleren på måleren for mengden av luft i dekket. Anbefalt dekktrykk nivå for Grand Am er 32 psi. Hvis måleren er lavere enn anbefalt, legg luft til dekket ditt. Kontroller hvert dekk på Grand Am og sikre dekk er på det anbefalte trykket nivå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67844.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer