Problemer med Brake overstyring

Brake overstyring er en relativt ny teknologi som brukes av flere bilprodusenter som Toyota. Teknologien bruker sensorer og elektronikk til å engasjere bremsen hvis bilen akselererer plutselig. De fleste av de problemene som finnes med bremsen overstyre systemet stammer fra problemer med elektronikk og sensorer. Sensor Problemer

Brake overstyring engasjerer bremsene når fartsmåleren eller overstyre sensor avgjør at akselerasjonen av bilen ikke er under kontroll. Dette problemet ble utbredt i Toyota biler som akselererte uventet selv når føreren var å trykke på bremsen. Når en av sensorene feiler, kan imidlertid bremse overstyring systemet ikke fungerer eller kan engasjere seg under normale kjøreforhold. Sviktende å erstatte brake overstyring sensor eller hvis fartsmåleren å korrigere denne bremsen overstyrer problemet kan føre til en ulykke.
Computer Ikke program

Bilen datamaskin styrer sensorene og overvåker gasspedalen og bremsepedalen. Når datamaskinen bestemmer føreren trykker bremsepedalen og gass pedaler på samme tid, går i inngrep med bilens datamaskin sensorene og bremsen overstyring tar kontroll over kjøretøyet. Hvis datamaskinen i bilen ikke er programmert riktig, vil ikke bremsen overstyrer ikke fungerer, og plutselig akselerasjon kan oppstå uventet uten bremsen overstyrer engasjerende. Ta bilen til forhandleren for å få maskinen omprogrammert til å korrigere denne bremsen overstyrer problemet.

Bremsen

Som i 2010, er bremsen overstyrer en av de nye sikkerhetsfunksjoner som kan bli et ufravikelig krav på alle biler i fremtiden, men bremsene har blitt påvirke bremsen overstyre systemet. Bremser bruke bremsevæske, kalippere, bremseklosser og rotorer for å stoppe bilen. De fleste biler har blokkeringsfrie bremsesystemer (ABS), som hindrer at bremsene låser seg når engasjert. Slitte bremseklosser, feiljustert kalipere, sprukket eller glasert rotorer eller feil ABS elektronikk vil påvirke bremsen overstyre systemet. Bilen kan skli, føre til lengre bremselengden eller engasjere en brems uten å engasjere de andre bremsene ved behov. Du må finne og reparere kilden til brems problem å løse dette overstyring problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66751.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer