Hvordan identifisere en dårlig Coil på en 2003 Volkswagen 1.8T motor

The 2003 1.8T eller 1,8-liters turbo 4-sylindret av Volkswagen, ble installert i 2003 Volkswagen Beetle, Golf GTI, Jetta og Passat-modeller. 2003 VW 1.8T motoren var i stand til å produsere opp til 180 hestekrefter, og 173 fot-pounds av dreiemoment. Tennspolen for den 1.8T motoren er plassert på brannmuren av alle Volkswagen biler fra 2000 til 2005. Tennspolen er rett ved siden av brems booster, som er den stor svart sylindrisk gjenstand som holder master sylinder og bremsevæske reservoaret. Tilgang til tennspolen vil kreve å fjerne en del av drypp rail ovenfor. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret av Volkswagen du jobber på, og sette hette prop å støtte panseret for dette hele prosjektet. Løsne den negative batterikabelen fra batteriet, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket. Snu tie ned mutteren på kabelen enden mot klokken til det er løst. Fjern den negative batterikabelen hånd.
2

Fjern den fremre kanten av drypp jernbane, sitter like over brems booster på Volkswagen. Drypp rail er festet løst til kanten av brannmuren, slik at du kan fjerne drypp jernbane ved å trekke den oppover og ut mot motoren. Trekk drypp rail ut langt nok til at du kan visuelt inspisere og fysisk tilgang til tennspolen, like til venstre for brems booster når du ser det fra fronten av bilen.
3 < p> en visuell kontroll av forsiden av tennspolen og lokalisere på "+"-siden eller positive terminalen av spolen. Gjør det samme søket etter den "-" på eller minuspolen på batteriet. Det er viktig at du kan skille mellom positive og negative spiral ledninger. Plasser den røde ledningen fra et ohmmeter på positive eller "+" siden tennspolen terminal. Terminalen er den skruen som holder den positive ledningen til coilen. Plasser den sorte ledningen fra ohmmeter på negativ eller "-". Terminalen på tennspolen
4

visuell kontroll av måleren eller digital måler på ohmmeter for å se hvor mye motstand at tennspolen produserer. 2003 Volkswagen 1.8T motor tennspolen er ment å produsere mellom -0,52 til -0,80 ohm motstand. Hvis spolen ikke produserer et nummer i rekken av de to tallene bare gitt, så tennspolen er dårlig. Hvis tennspolen er å produsere noe nummer i det hele tatt, kan du dobbeltsjekke tilkoblingene med ohmmeterlederne og prøv igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67056.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer