02 Volkswagen Passat Feilkode P0174

The Passat, i hvert fall i Amerika, har alltid vært nøysom aficionado familie bil. Opprinnelig kjent som Dasher, så Quantum, Passat er mer moderne femte-generasjons plattform aksjene sine grunnlaget for dem med Audi A4. Kode P0174 er ikke spesielt uvanlig - og er faktisk nesten sikker på å skje nå at denne fine stykke tysk ingeniørkunst, og alle sensorer, traff tiåret-plus mark. Kode Betydning

kode P0174 er en generisk Onboard Diagnostics, Series II kode som ofte vil oppstå ved siden P0171, det vil dukke opp på alle OBD-II karakter kode skanner. Det oversettes som "System for mager, Bank to", som betyr at den første oksygen sensor på sjåføren side av motoren - bank to - har fastslått at det er for mye oksygen i eksosen. Det er mange, mange grunner til at denne koden kanskje turen
Dirty MAF Sensor
p Hvis denne koden forekommer sammen med P0171 -. System mager, en bank - så du har fått en mager stand gjennom hele motoren. Ofte kommer dette ned til en skitten masse luftstrøm sensor wire. MAF-sensor, som ligger i røret ved siden av luftrenseren bolig, bruker en hetetråd å bestemme luftstrøm gjennom motoren. Datamaskinen varmer opp tråden til en viss temperatur, og luft som strømmer over den kjøler den ned. Støv og junk samle på ledningen vil isolere det og fanger varmen, slik at bilen til å tenke det er mindre luft kommer inn enn det er. Fjern MAF sensor og spray sin ledning element med en kommersielt tilgjengelig MAF sensor renere å fjerne buildup.
Luft og eksos lekkasjer

For mye luft kommer inn etter MAF sensor vil også utløse en mager kode, så sjekk alle mulige luftlekkasje punkt etter det. En lekkende vakuumledning eller montering, en lekkasje i den sekundære luft-systemet, og en dårlig innsugningsmanifold tett utførelse vil tillate overskytende luft å trenge inn i luftstrømmen. Hvis du finner en mistenkt luftlekkasje, starte bilen og spray området med en to-sekunders blast av eter startgass eller brems renere, hvis motoren rpm stiger rett etter at du spraye den mistenkte området, så du har funnet luftlekkasje .
Fuel Problemer

En mager tilstand betyr ikke nødvendigvis at det er for mye luft - det kan også bety at det ikke er nok drivstoff. VW Mechanics vil først sjekke bilens drivstoff press, men oddsen er bra at du ikke vil vil. Passat har ikke en Schrader ventil i drivstoff linje som ville tillate deg å bare plugge en trykkmåler inn i linjen. Du må skru av drivstoff linjen og sette inn en adapter med innebygd Schrader ventil for å kontrollere drivstoff press. Fuel trykket skal være på 50,75 psi på tomgang. Hvis ikke, kan det hende du har en dårlig trykk regulator eller bensinpumpe.
Injektorer

Mens en dårlig bensinpumpe vil utløse en mager kode, en dårlig eller tett injektor vil gjøre det samme. Siden denne koden indikerer en mager tilstand på bank to, kan du se på en svikt i ett av de driver-side injektorer. Men en fiasko dårlig nok til å reise en gapahuk tilstand kode vil trolig dukke opp sammen med andre koder som indikerer en feiltenning på den berørte sylinder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68729.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer