Hvordan feilsøker jeg en 1968 Chevy Hydramatic 400 Transmission?

De tre-trinns Hydramatic 400 var en av Chevrolet mest holdbare sendinger i 1960 og 1970. Det var så slitesterk at overføringen ble ofte brukt for racing applikasjoner. Transmisjonen opererer primært av hydraulisk trykk fremskaffet ved overføring væske. Byggingen av overføring er ganske grunnleggende i forhold til dagens datastyrte sendinger, men en generell kjennskap til overføringen er fortsatt nødvendig å riktig feilsøke Turbo 400. Når du er i tvil, må overføringen inspisert av en profesjonell. Instruksjoner
Ingen Drive Drive Range
en

Inspiser tuppen av overføringen er peilepinnen, etter at transmisjonen varmes opp, for å fastslå om væskenivået er lavt. Hell overføring væske inn i peilepinnerør om nødvendig.
2

Undersøke bunnen av transmisjon for lekkasjer hvis væskenivået var lave, spesielt rundt transmisjonen pan og på tuppen av halen akselen. Bytt ut den aktuelle pakningen dersom lekkasjer blir oppdaget.
3

Inspiser manuell kontroll linkage rod på førersiden av overføringen for løse festeanordninger. Stangen forbinder skifteren inne i kjøretøyet til overføring. En løs stang kan ikke betjene overføring er spakene.
Slips i alle områder
4

Utfør inspeksjoner nevnt i trinn 1 og 2 ovenfor.
5

Bytt vakuum modulator som det kan være defekt eller dens ventil kan være klistret. Modulatoren er plassert på baksiden av passasjersiden av overføringen.
6

Sett forover og direkte clutcher som de er sannsynligvis utbrent.
Vil ikke holde i Park
7

Inspiser manuell kontroll linkage rod på førersiden av overføringen for riktig justering. Stangen skal være i ekstreme bakovervendt posisjon når girvelgeren er i parken.
8

Kontroller den indre sammenhengen for synlige kutt eller spor langs lengden av aktuatoren stang ermet.

9

Inspiser parkering haken som det er sannsynlig brutt. Haken er et metall pin som engasjerer overføring er giret når giret står i "Park" posisjon. Haken låses manuelt overføring er tannhjul og ligger på innsiden av overføringen manuelle kontroll kobling.
Lav eller høy Shift Points
10

Sjekk vakuum linjetilkobling på baksiden av den overføring, der linjen kommer inn i vakuum-modulator. Linjen kan enten ha falt av eller kreve erstatning.
11

Bytt detent magnetventil som det er sannsynlig fast i åpen stilling.
12

Bytt guvernøren som sin ventilen er trolig stikker eller guvernørens matehullene sannsynligvis lekker eller plugget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65360.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer