Hub Peiling Feilsøking

The hub peiling på et kjøretøy er den komponenten som gjør at hjulet til å snurre med så lite motstand som mulig. Når disse lagrene går dårlig på grunn av alder eller skade , er det tre tester for å utføre for å finne ut hvilken betydning er dårlig : svaie test , trykk test og slark test. Sway Test

Denne testen utføres mens du kjører bil til en lav hastighet og fungerer bare hvis det er en sliping lyd fra lageret . Mens du kjører , lett snu bilen til venstre og høyre , slik at bilen å svaie . Hvis støyen blir høyere når du skrur igjen , er lageret på høyre side dårlig og vice- versa .
Touch Test

Drive bilen som du normalt ville gjort for ca 10 til 15 miles . Etter kjøring, berører hver av felgene . Motstanden fra den mislykkede peiling vil føre til at felgen på den dårlige siden til å være betydelig varmere enn de andre.
Løshet Test

løshet test er en fin måte å finne tidlig lagersvikt , før støy og andre skader begynner. Med bilen jekket opp , riste hjul og dekk montering og føler for er løse . Løshet indikerer en mislykket peiling .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67850.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer