Hvordan kan jeg sjekke om motor Self-Test på en 1996 Subaru?

Alle moderne biler er utstyrt med datasystemer som hjelper diagnostisere og advarer førere av noen oppfattet mekaniske eller elektriske problemer. Disse datasystemer er tilgjengelig med diagnostisk utstyr som festes til bilens datamaskin. I 1996 alle Subaru biler var utstyrt med en OBD II stil diagnosesystem. Eiere av 1996 Subarus kan selv teste bilens Check Engine Light med en OBD II scanner. Du trenger
lommelykt
OBD II scanner
Modellspesifikk reparere manuell
Vis flere instruksjoner
en

Trekk ut den nedre dashbordet panel på førerens side av 1996 Subaru. Panelet strekker seg fra toppen av rattet kolonnen til bremse-og gass pedaler. Panelet krever ingen verktøy for å fjerne og bør dra rett ut.
2

Finn OBD II kontakten ledning med en lommelykt. Kontakten er laget av 16 pinner i to rader, og ikke er koblet til noen annen wire. Kontakten skal også samsvare med tilkoblingen på OBD II scanner.
3

Plugg OBD II scanner inn i OBD II kontakten port før du slår både skanneren og bilen på. Det er ikke nødvendig å starte bilen ved å vri om nøkkelen til "ON" posisjon.
4

Les den viste koden på OBD II scanner og skrive det ned. Noen koder er tydet umiddelbart ved skanneren mens andre vil bare vise en feil nummer. Hvis du bare får et nummer, slå det opp i din modell spesifikke reparere manuell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66546.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer