Hvordan finne en lekkasje i doble vegger Fuel Lines

Fuel linjer er laget av doble vegger stålrør, og er laget for å vare i mange år. De er plassert vekk fra lyddempere og eksos system for å hindre varme fra forårsaker damplås. De bør ikke forveksles med brennstoffslanger, som, selv om de kan være laget av metall-plettering slangen, er utformet for å være fleksibel, brennstoffledninger er mye mindre fleksibel og vanligvis vare så lenge bilen kjører. Sjekke dem regelmessig (sammen med drivstoff slanger) er god forebyggende vedlikehold på bilen din. Du trenger
instruksjonsboken til bilen din er veldig hendig, ikke strengt nødvendig.
Vis flere instruksjoner
en

Slå av bilens motor. La bilen kjøle seg ned i ti minutter eller mer. Mens det kjøler deg ned, henger et par av lyskilder i nærheten der du skal jobbe, om nødvendig.
2

Åpne panseret og i motorrommet.
3

Bruk luktesansen. Bensin i friluft har en veldig distinkt duft, hvis du lukter bensin, noe i motoren din lekker. Den sannsynlige årsaken er et drivstoff slangen; sjekke drivstoff slanger først. Undersøke drivstoff slanger for tegn på skjørhet eller hevelse; sannsynlige steder hvor en bensinslangen vil mislykkes er der de er festet (med en klemme) til motoren. Hvis drivstoff slanger ser fine, er neste skritt å sjekke de viktigste drivstoff linje.
4

Undersøk viktigste drivstoff linje. Den går fra drivstofftanken til forgasseren eller første del av en bensininnsprøytning. Drivstoffet linje skal ikke knekkes eller pitted, eller bør deler av den bli bulkete, noe som kan skje hvis bilen har bunnet ut går over en fortauskant.
5

Bruk en tørr klut til å gni over drivstoff linje, spesielt den nederste overflaten (du må kanskje jobbe under kroppen av bilen for å gjøre dette), for å teste for tilstedeværelse av bensin. Arbeid fra tilkoblingen til drivstofftanken mot motorrommet når du gjør dette. Igjen, er du på utkikk etter tegn på korrosjon, knekk eller vei skade. Symptomer på et drivstoff linje som er under stress er blanke flekker --- steder som ikke er så skitne som resten av bunnen av bilen. Hvis drivstoffslanger er lekker, vil dette gi deg omtrentlig hvor lekkasjen er.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66547.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer