Chrysler Concorde Heater Problemer

Små sprekker i store biter av betong er sjelden noe å bekymre seg for, med mindre det blings av betong er en demning, og du blir stående på bunnen. Tilsynelatende ufarlige, er varmeapparatet-core problem oppleves av mange Concorde /Intrepid eiere mer enn en ulempe, kan det være et tegn på at motoren er på randen av en alvorlig og svært kostbart smelte ned. Varmeapparat kjerner

bilens hytte varmesystem fungerer på en svært lik måte til ekstern radiator som kjøler motoren. Hot kjølevæske strømmer fra den øverste enden av motoren via en slange til en liten radiator montert inne i HVAC system. Dette radiator (kjent som et varmeapparat kjerne) overfører varme fra motoren til hytta via en vifte vifte montert bak den, noe som er grunnen til at de fleste bil varmeovner kjøre kaldt i de første minuttene av drift.
2.7L oljing Problemer

The Chrysler 2.7L V6 motor, med sin lekker vann pumpe og smale passasjer, har blitt beryktet for olje svikt. Feilaktig konstruert fra dag én, begynte denne familien av V6-motorer opplever oljetrykk svikt fra interne slam bygge opp før den nye bilen lukten hadde på seg unna.
Oil Sludge Effects

Motorolje tjener dobbelt funksjon av smøremiddel og kjølevæske. Siden størstedelen av denne slam oppsamling skjer i toppen av motoren i nærheten av sylindertoppene, produserte en stor del av varmen aldri gjør det til vannet kjølesystem, og slik forårsake funksjonsfeil varmeapparat. Denne tilstanden er forbigående i begynnelsen, men etter hvert blir permanent, hvoretter total motor smelte ned er gitt på forhånd.
Alternativ One

Har bilen din tauet (ja , tauet) til en mekaniker som spesialiserer seg på motorolje flushing, og ha dem kjøre et vaskemiddel og full system renere gjennom bilen i flere timer. Det er viktig å rense systemet på denne måten, ettersom butikk-kjøpte vaskemidler ikke er designet for å håndtere en så høy grad av encrusted oppbygging. Faktisk, uten skikkelig resirkulasjon, kan et vaskemiddel faktisk bryte store biter av slam løs, helt blokkerer vitale passasjer. Dette fenomenet er svært lik en emboli i menneskekroppen, og bør behandles som sådan.
Alternativ to
p Det er ingen enkel måte å si dette, men det kan være tid for en ny motor. Dersom motoren din har tettet til poenget med å hindre varme strømme til kjernen, det kan ha blitt permanent skadet. Selv om ingen store mekaniske komponenter har blitt rammet, kan karbonet har herdet nok i motorens årer at selv de beste flushing ikke vil fjerne hindringen.
Aftermath
< p> Når motoren din ikke svikter, ikke bry ringer Chrysler for å få hjelp. De har kategorisk benektet det er noen feil med motoren, og rutinemessig klandre kunder for svikt ved å hevde feilaktig vedlikehold. I stedet, ta kontakt med National Highway Traffic og Safety Institute på 1-800-424-9393. De vil være svært interessert, og kan være i stand til å lede deg til noen hjelp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64390.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer