Hvordan sjekke en stygg Starter i en bil

Forretter kommer i to stiler - en startpakke med en magnetventil festet og en startpakke med en ekstern magnetventil andre steder. Spolen er den magnetiske bryteren som aktiverer starteren. Det ligner på en lysbryter. Forretter kan kjøpes i tre kategorier - standard styrke, høyt dreiemoment for høyere kompresjon motorer, og nedgiring for race-bil motorer som er vanskelig å starte. Noen utenlandske biler kommer lager med en liten nedgiring starter. Du trenger
Volt /ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Løft bilens panser. Koble voltmeter til batteriet ved å plassere måleren røde ledelsen på plusspolen og den svarte kabelen til den negative. Batteriet skal vise 12,5 volt. Se voltmeter som hjelperen forsøker å starte bilen. Spenningen skal ikke synke under 10,5 volt som starteren er innkoplet. Hvis spenningen faller under 10,5, har batteriet en dårlig celle og må skiftes ut. Hvis batteriet er den samme og starteren ikke klarer å engasjere, gå til neste trinn.
2

Kontroller spenningen på hovedbatteriet positive ledningen festet til solenoiden på starteren eller på ekstern magnetventil . Det bør være 12 + volt. Hvis ikke, er det et problem ledningsnett. Den viktigste ledningen kan være korrodert, ødelagt eller har dårlig kontakt. Hvis spenningen er riktig, fortsetter ved å sjekke magnetventil drift.
3

Sjekk den lille ledningen på magnetventil, som er den aktiverende wire. Det bør få strøm kun når tenningsnøkkelen er i startposisjon. Fjern den lille ledningen fra solenoiden og fest voltmeter sin røde kabelen til denne ledningen og den sorte ledningen til god jord. Har en medhjelper forsøk på å starte motoren. Når nøkkelen vris til startposisjon, skal kabelen ha 12 + volt. Hvis det virkelig riktig spenning, er starteren dårlig og må skiftes ut. Hvis det ikke er spenning, er enten tenningslåsen dårlig, eller kjøretøyet sikkerhetssystem er feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64416.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer