Symptomer på en feil Firing Order

Det er flere trinn i avfyring av en sylinder i en forbrenningsmotor. Med et stempel som starter på toppen, trekker veivakselen stempelet nedover og åpner kammeret for en blanding av brennstoff og luft som skal injiseres. Stempelet blir så skjøvet tilbake opp i sylinderen, komprimere brensel /luft-blandingen i et meget trangt område. En tennplugg antenner komprimert brensel /luft-blandingen, drive stempelet nedover og dreie veivakselen. I multi-sylindrede motorer denne prosessen gjentar seg flere ganger, og leverer strøm til veivakselen. Feilsøking Firing Order

En kritisk komponent i en fungerende motor er avfyring rekkefølge av sylindrene. Når tenning rekkefølge er feil eller forsinket, vil ikke motoren ikke kjøre skikkelig. Gnisten kan leveres til sylinderen når det ikke er brennstoff /luft-blanding eller før den er riktig komprimert. Ett symptom på feil tenning rekkefølge er motoren går ikke. Slå tenningen starter ikke motoren.
Årsaker til feil Firing bestillinger

Hver motorprodusenten tilbyr en tjeneste manuell detaljering riktig tenning rekkefølge av sine sylindere. Tenningsrekkefølge begynner med en tennplugg ledning som fører fra tallet én sylinder til den fremste stilling på fordeleren og de gjenværende tennpluggenes kabler som er festet til de respektive sylindere. Når en eller flere tennplugg ledninger blir krysset, kan motoren ikke går, eller kjører omtrent like timingen av drivstoff /luft komprimering ikke justere ikke med levering av gnisten.
Rette Firing Order

Finn nummer én terminal på distributør og sikre at tennplugg ledning går til nummer én sylinder. Sikre at antall to tennplugg ledningen går til nummer to sylinder og så videre. Bilens service manual vil indikere hvor nummer én terminal på distributør er og hvilken sylinder er nummer én. Sjekk for shorts, sprekker og frynser i ledningene selv å sikre at et kort ikke er årsak til feil tenning rekkefølge.
Timing problemer

Mens motoren timing problemer er ikke direkte relatert til feil tenning rekkefølge, fordi de lignende symptomer. Hvis du ikke starter, grov tomgang og feiler kan alle følge av feil timing, forutsatt at avfyring bestillingen er korrekt. En timing lys rettet mot motoren timing skala på forsiden av motoren kunne fastslå om altfor avansert eller forsinket tenning hindrer motoren fra å skyte på riktig tidspunkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67916.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer