Slik feilsøker en frontlys problem i en 2006 Hyundai Sonata

The 2006 Sonata er en mid-size bil solgt av den koreanske bilprodusenten Hyundai. Sonata bruker tradisjonelle halogenlykter med stafetter. Enkelheten av frontlys system gjør feilsøking enkelt. Frontlys funksjonssvikt kan vanligvis være knyttet til noen problemer. Du trenger
Replacement pære (valgfritt)
Replacement releer (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren og legge den hette. Lokalisere og fjerne frontlys dekselet foran frontlys forsamlingen.
2

Kontroller den elektriske modulen bak frontlys forsamlingen for dårlig kontakt. Trekk modulen ut og riktig installere det om tilkoblingen var løs. Hvis modulen virker skadet, kan det trenger utskifting.
3

Koble den elektriske kontakten bakfra forsamlingen. Fjern de høye og lave beam pærer og undersøke dem. Utbrente pærer er en hyppig årsak til frontlys problemer. En pære er glødetråd skal kobles i midten, hvis det ikke er det, erstatte pære
4

Start kjøretøyet og fjern dekselet til sikringsboksen på førersiden av motorrommet.. Frontlys system bruker ikke en sikring, i stedet bruker den en stafett. Finn fjernlys stafett (venstre side av sikringsboksen) og lav-beam stafett (høyre side). Reléene vil bli merket.
5

Bruk din indre frontlys kontroll stengel å aktivere fjernlys setting. Sjekk lysene. Hvis fjernlys fungerer, men lav-beam er ikke erstatte lav-beam stafett. Releet kan fjernes og installeres for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64871.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer