Min Harley vil ikke starte

Harley-Davidson motorsykler krever tre vilkår som må oppfylles for å kjøre: et presist oppmålte air-fuel charge, tilstrekkelig komprimering og en tidsbestemt tenning. Komponent svikt eller mistilpasning av en hvilken som helst av disse systemer kan føre til en ikke-driftstilstand. Feilsøke systemene én komponent om gangen, og starter med de enkleste å tilgjenglige områder først, eliminere komponentene en av gangen til problemet er utbedret eller dårlig komponent eller justering er isolert. Du trenger:
Tenger
Fuel pose
Spark plug socket
Ratchet
Timing lys
Compression måle
Vis flere instruksjoner
Kontroller Fuel
en

Kontroller drivstoff i tanken enten ved å sjekke bensinmåleren med tenningsnøkkelen i "On" posisjon eller ved å skru av bensinlokket og ser inne i tanken. Erstatte drivstoff med fersk bensin hvis gassen vises gamle eller bedervet. Gammel gass lukter lakk og misfarging. Gammelt drivstoff kan føre til at motoren ikke kjøres.
2

Påse at brennstoffet petcock er i "On" eller "Reserve" posisjon.
3

Fjern drivstoff-linjen holderen fra drivstoff-innløpet brodd på forgasseren med tang. Trekk drivstoff linjen ut av forgasseren for hånd.
4

Plasser løse enden av drivstoff linjen inn et drivstoff-pose. Sett sykkelen i "nøytral" og slå av motoren over med tenningslåsen. Observer drivstoff linje for drivstoff. Sjekk vakuum linje fra forgasseren til petcock for lekkasjer eller skader hvis drivstoffet ikke klarer å flyte. En dårlig vakuumledning lekker luft og hindrer at vakuum-operert petcock fra åpningen. Sett på vakuum, og prøv å starte motoren.
5

Inspiser drivstoffet som ble utskrevet fra drivstoff linje for tegn på vann, fremmedlegemer og alder. Vann eller bedervet gass i drivstoffsystemet vil forhindre at motoren går. Endre drivstoff i tanken for fersk bensin dersom disse forholdene er tilstede i gassen slippes ut fra drivstoffslangen.
6

Fjern petcock og undersøk om skjermen hvis ingen drivstoff kommer fra drivstoff linje under flow test eller hvis drivstoffet har søppel eller rust flak i den. Petcock filtre tette og forhindre drivstoffstrømmen og har vært kjent å vibrere av av petcock, slik at ufiltrert brennstoff inn i systemet. Gjenoppbygge forgassere hvis filteret er funnet å ha falt ut av petcock med søppel eller rust flak til stede. Sett inn en ny drivstoff petcock filter og prøve å starte motoren.
Sjekk Ignition
7

Fjern tennpluggene med en tennplugg socket og skralle. Inspisere tennpluggene for begroing eller skade som kan hindre avfyring. Skift tennpluggene hvis de er skitne eller skadet. Prøv å starte motoren.
8

Koble en timing lys makt fører til sykkelens batteri. Koble den røde (positiv) fører først, deretter den sorte (negative) bly.
9

Aktiver timing lys og klokke for strobe. Sjekk tennplugg ledninger tilkoblinger og coil ledning tilkoblinger hvis timingen lys indikerer at det er ingen gnist. Test gnist igjen.
10

Fjern tenning-spiral bolter med en skiftenøkkel og har spolen testet av et servicesenter dersom det er fortsatt ingen gnist. En dårlig tenning pickup eller tenningsmodulen indikeres hvis spolen passerer testene og det er ingen gnist som blir produsert.
Compression Test
11

Fjern begge tennpluggene med en tennplugg socket og skralle. Installer en komprimering sporvidde inn foran sylinder tennplugg hullet.
12

Åpne gassen hele veien med gassregulatoren på styret. Drei motoren med tenningen i ca seks sekunder.
13

Slå tenningen av og lese måleren. Komprimering bør være mellom 165-225 kg. per kvadrattomme (PSI). Komprimering målinger lavere enn 165 PSI indikerer slitte sylindere og ringer. Motorer med slitte sylindere og ringer vil ikke utvikle tilstrekkelig komprimering til brann og må bygges opp igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65151.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer