Slik feilsøker en Auto Transmission

Feilsøking automatgir vanligvis krever demontering av girkasse og inspisere hver av komponentene. Men å gjøre det er svært arbeidskrevende og ansette en profesjonell kan være dyrt. Automatiske girkasser bruke væske til å kjøle og smøre delene. De aller fleste automatgir problemer skyldes en feil væskenivået. Hvis væskenivået er korrekt, kan inspisere væske for misfarging eller rusk ofte avdekke årsaken til problemet. Du trenger
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Plasser bilen på et plant underlag, tar du godt sette på parkeringsbremsen.
2

Kjør motoren på normal tomgang til den er varm.
3

Shift overføring girvelgeren gjennom alle posisjoner flere ganger med motoren i gang og foten på bremsen, da plassere velgeren i "Park" posisjon.
4

Tørk eventuelle rester som omgir toppen av overføringen er peilepinnen ut av peilepinnen med en fille for å unngå rusk fra å falle ned i peilepinnerøret når peilepinnen trekkes tilbake.
5

Trekk peilepinnen ut av røret med motoren i gang, tørk av med en fille, og skyv deretter peilepinnen helt tilbake inn i røret.
6

Trekk peilepinnen ut av røret mens motoren går på tomgang, deretter observere væskenivået på tuppen av peilepinnen. Legg overføring væske gjennom peilepinnerøret hvis nivået er lavt. Hvis væskenivået er for høyt, må fluid dreneres ut av transmisjonen. Overdreven overføring væske er vanligvis forbundet med en skummende væske utseende, noe som betyr at drivverket er kvernet olje. Hvis nivået er innenfor toleransene angitt på peilepinnen, men væsken er skummende, er en luftlekkasje sannsynligvis forårsaker luft å blande seg med væsken, i hvilket tilfelle overføring bør kontrolleres av en profesjonell.
7

Legg merke til fargen på overføring væske på peilepinnen. Girolje bør være en lys rød farge. Dersom fluidet er misfarget, noe som betyr at det er enten ekstremt mørk rød eller brunlig, væsken er sannsynligvis gammel og bør skiftes. Hvis fargen er misfarget og væsken lukter brent, har et band eller clutch pakke trolig feilet, muligens på grunn av overoppheting fra hauling tung last.
8

Se etter fast rest innenfor væske på tuppen av peilepinnen. Tilstedeværelsen av fast rest betyr vanligvis defekte band, en defekt clutch pakke eller slitte lagre. Residuet består av biter av bandet materialer eller metall slipemidler. Hvis faste reststoffer er til stede, har overføringen sjekket av en profesjonell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65005.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer