Slik feilsøker en Flimring frontlys

Frontlyktene er viktig for sikker kjøring i mørket. Dessverre kan ting gå galt i ledningene som forårsaker et hode lys å flimre, fade eller ikke kommer i det hele tatt. Avhengig av hvilken type kjøretøy du eier og ditt nivå av mekanisk sikkerhet, kan du enten feilsøke dette problemet selv eller søke profesjonell hjelp fra din lokale bil verksted. Du trenger
Trim verktøyet
service manual spesifikk for bilen
Trykkluft kan
Vis flere instruksjoner
en

Slå frontlysene på og vrikke bryteren eller knott som brukes til å aktivere dem. Hvis lyset flimrer øker eller reduserer på grunn av dette, gå videre til trinn to. Hvis ikke, gå videre til trinn tre.
2

Pop frontlys slå ut av dashbordet ved hjelp av trim verktøyet. Denne oppgaven kan variere avhengig av type kjøretøy, og hvis du ikke kan lett fastslå hvordan å lirke bryteren ut med trim verktøy, slå opp i service manualen spesifikke for ditt kjøretøy. Når bryteren er ute, koble fra og til ledningsnettet fra bryteren og test frontlyktene. Hvis de ikke flimrer lenger, sette det sammen igjen. Hvis de gjør det, må du bytte bryteren.
3

Koble ledningsnettet fra baksiden av frontlys pære. Avhengig av din spesifikke kjøretøyet, kan du enten må trekke hodelykt forsamlingen ut av fronten på bilen for å få tilgang til baksiden av pære, eller nå ned bak pære ved hjelp av motoren også. Igjen, hvis tilgang til pære er ikke lett synlig, ta kontakt med bilens spesifikk service manual. Når selen er koblet fra, blåse det ut for å sikre at det ikke er skitt eller rusk inni hindre en ren kontakt. Plugg den inn igjen og installere den.
4

Test lysene igjen. Hvis de fortsetter å flimre, ta bilen til en bil verksted som spesialiserer seg på bilelektronikk, så du kan ha en gnaget ledning i lys krets eller annen periodisk kort til bakken som bare en utdannet tekniker kan finne.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65006.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer