'99 Lexus Rx 300 Kode P0171

Det er ikke godt å si hvorfor Toyota besluttet å endre sin Harrier SUV - teknisk SLV, eller "Sports Luxury Vehicle" - til RX300 etter emisjon for salg til amerikanske kjøpere. Kanskje fordi, ser på taklinjen, kan en kunde si "Nei .. faktisk, er det Balder." Kanskje sin fordi den første generasjon RX300 manglet Vertical takeoff og landing funksjonen forventes av noe med navnet "Harrier. "Men uansett grunn, RX300 raskt gjort et navn for seg selv i oxymoronic luksus SUV-segmentet med alle fasiliteter av noe Lexus, og påliteligheten forventes av en Toyota. Men, mer enn et tiår etter produksjonen, er noe nødt til å bryte før eller senere. Du trenger
OBD-II Kode scanner
Kan av startgass eller brems renere
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk bilens datamaskin for eventuelle andre koder . Kode P0171 tolker som "Lean tilstand, One Bank", denne koden, noe som indikerer et overskudd av luft eller underskudd på drivstoff, kan oppstå som et resultat av flere forskjellige feil. Nesten alle av dem vil kaste andre koder også, så du ville gjøre det bra å undersøke alle kodene presentere og prøve å få en titt på det store bildet før du bytter noen deler.
2 p Med den motoren i gang, spray flere ett sekund serieopptak med Ether startgass - eller brems renere - rundt leddene i luften kanaler, og hvor mange vakuum linjer koble til motoren og vakuum-drevet tilbehør. Lytt etter en kortvarig økning i motorturtall, hvis du har en luft eller vakuum lekkasje i noen av kanal eller slanger, vil motoren suge startgass inn og bruke den som en supplerende drivstoff. En rask økning i rpm betyr at du har funnet kilden til lekkasjen din. Vakuum lekkasjer er en av de få feilene som vil utløse kode P0171 uten at det utløser noen andre koder.
3

Sjekk temperaturmåleren på dashbordet, hvis den er utstyrt. Hvis RX300 ikke kom med den analoge temperaturmåleren, så sjekk de andre koder på datamaskinen. Datamaskinen justerer luft /drivstoff-forhold som det varmes opp, ved lavere temperaturer, legger det mer drivstoff, og gradvis fjerner drivstoff som motoren varmes opp. En dårlig temperatursensor vil føre til at datamaskinen ignorere følerinngangen og kjøre som om motoren var driftsvarm. Så, hvis faktiske temperaturen er lav, vil motoren kaste en gapahuk tilstand kode. Se etter koder P0115 gjennom P0119, og koder P0125 gjennom P0128, alt tyder på en temperatursensor problem
4

Sjekk for koder P0100 gjennom P0104;. Indikerer disse kodene et problem med masse luftstrømmen sensor. Du finner MAF sensor i inntaket rør, rett ved siden av luftfilterboksen. Den MAF sensoren bruker en oppvarmet ståltråd for å bestemme luftstrømmen inn i motoren. Luft som strømmer over ledningen avkjøles den, og datamaskinen benytter ledning temperatur å ekstrapolere mengden av luft som går inn i motoren. Støv og olje belegg sensor ledning vil isolere det, holde tråden varm og forårsaker datamaskinen til misforstå luftstrømmen. Selv om du ikke får en MAF-koden, gå videre og ta av MAF sensoren to bolter, trekk den ut og spray sensor ledning med en butikk-kjøpte MAF sensor renere. Det er godt forebyggende vedlikehold, og kan løse problemet ditt.
5

Kontroller datamaskinen for andre koder knyttet til drivstoff trykk (P0089 gjennom P0092) og for oksygen sensor ytelse (P0030 gjennom P0064). Lavt drivstoff press - fra en dårlig bensinpumpe, trykkregulator eller tett dieselfilter - og dårlige O2 sensorer vil føre til en mager tilstand, men vil også alltid utløse tilsvarende koder. Du kan sjekke drivstofftrykket manuelt, men RX300 tre motorer alle mangler Schrader ventil nødvendig å koble et manometer til linjen. Hvilket betyr at du må kjøpe en adapter kit som trolig vil koste mer enn å bare betale en mekaniker til å sjekke drivstofftrykket for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68769.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer