Hvordan diagnostisere Bil Feil

En bilens dashbord har noen problemer indikatorer. Det er standard check engine lys, samt lys for ABS-bremser, dekk press overvåking og andre systemer. Hver av disse systemene kjører tester, og når et problem oppstår, genererer systemet en feilkode og utløser et varsellys. Hente feilkoder er enkel. Men du trenger riktig skanneren. Mest økonomisk priset skannere er dedikert til ett system. En On-Board Diagnostic skanner kan ikke lese TPMS feilkoder. Noen skannere er mer integrert, men økt kapasitet øker utsalgsprisen. Du trenger
Diagnostic scanner
Vis flere instruksjoner
en

Climb inn i førersetet og starter bilens motor. Du kan ikke bare starte det elektriske systemet i noen biler å se de aktive lys indikerer problemer.
2

Se på dashbordet og ta oppmerksom på hvilke lys som indikerer problemer er aktive. Dette vil diktere hvilken type diagnostisk skanner du trenger.
3

Drive til en auto deler butikken og handler for en skanner. Hvis du ønsker mer bruk for pengene, trenger du en skanner som minst forstår OBD-II koding. Dette dekker flere områder innenfor bilen din, og med det resonnement, vil du få mer bruk ut av det. Dessuten vil det spare penger i det lange løp. Noen butikker og garasjer kan være villig til å låne deg sine scanner for bruk, men mange vil ikke være og vil belaste diagnostiske avgifter.
4

Når du når ditt hjem garasjen, slår bilen av. Komme til under dashbordet og finne bilens data link tilkobling. Dette er en diagnostisk utløp, og det fungerer som en inngangsport til bilens diagnosesystem. Det kan tilpasses forskjellige 16-festede plugg, og det bør enten være rett under eller ved siden av rattstammen. OBD-II, ABS og TPMS skannere all hekte opp i dette uttaket. Før du bruker skanneren, ta kontakt med brukerveiledningen for nøyaktige instruksjoner om hva du skal gjøre. Det er små variasjoner i prosessen, som ulike merker av skannere fungerer litt annerledes. Knappene er ikke alle i samme konfigurasjon. Prosessen er imidlertid lik i hensikt.
5

Plugg diagnostisk skanner inn data link tilkobling.
6

Start bilens motor. De neste par skritt avhenge av de eksakte skanneren du har kjøpt. Enten er skanneren vil slå seg på, eller du kan ha til å taste på strømknappen. Gang på, vil noen skannere umiddelbart hente inn koden, og andre trenger en "Read"-kommandoen inn.
7

Les feilkoder som vises på skjermen, og ta kontakt med manuell for deres betydning. Dette vil finne problemene i kjøretøyet. Noen koder, spesielt med OBD-II, er spesifikke for produsentene. Hvis manuell ikke inneholder bryet koden du leter etter, må du gå på nettet og finne dem. Dette er ikke spesielt vanskelig å gjøre (se Resource avsnitt). Det vil hjelpe deg å avgjøre om du kan forsøke reparasjonen selv, eller om du må kjøre bilen til en mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66138.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer