Slik feilsøker en Automotive Heating System

Når varmeanlegget i bilen svikter, kan det virkelig gjøre kjøringen en vanskelig oppgave. Det er spesielt upraktisk når temperaturen begynner å slippe, og du har ingen varme å holde deg fra å skjelve. Flere komponenter kontrollere varmen i bilen, slik at en oppvarming kan gå dårlig for mange grunner, og du trenger å vite trinnene som kreves for å diagnostisere dette problemet. Du trenger:
Kjølevæske
Cool vann fra springen
Ratchet
Socket sett
Skrutrekkersett
Shop rag
kjølevæske slangen coupler
Repair manual (Chilton eller Haynes)
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller kjølevæskenivået i reservoaret tank og sammenligne det nivået der reparasjonen guide sier det skal være. Hvis det ikke er på det punktet, og deretter legge en 50/50 blanding av kjølevæske og vann til den er der den trenger å være. . Kontroller ovnen
2

Føl den øvre radiator slangen etter å ha kjørt bil, bruke en butikk fille for å unngå å brenne deg. Hvis radiator slangen er veldig vanskelig å presse, betyr det at termostaten er stikker stengt. Bytt termostat og kontroller ovnen.
3

Finn varmeren regulatoren. Det vil være en plast-ventil på den bakre venstre i motorrommet. Det vil ha et hoved kjølevæske slange går inn i det, kommer man ut med en annen brannmur og går tilbake inn i motoren. Fjern innspill slangen og slangen går inn i brannmuren og koble de to ved hjelp koblingen. Kjør bilen til den er varm og sjekke varmeren. Hvis det fungerer som det skal, sett varmeren regulatoren.
4

Fjern varmeren kontrollpanelet og sjekke at alle tilkoblinger er korrekte per reparasjonen manualen. Varmeapparatet Kontrollpanelet er vanligvis holdt på med et par skruer plassert bak rammen.
5

Sjekk for eventuelle vakuum lekkasjer ved å vri kontrollknappen temperatur og lytt etter en hvesende lyd som varer lenger enn tre sekunder . Hvis du hører en lekkasje, spore vakuum slanger hjelp av vakuum guide i repair manual.
6

Fjern temperaturen blanding døren, hvis alle andre elementer sjekke ut, og verifisere døren ikke sitter fast eller brutt. Bruk repair manual for skritt for å fjerne det som dette varierer fra bil til bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65218.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer