Slik feilsøker 1997 Plymouth Neon

The 1997 Neon, produsert en bil og solgt både Dodge og ved Plymouth, forutsatt en vanlig, billig entry bil for en rekke kjøpere mot slutten av 1990-tallet. Bilen kom i en 4-sylinder og en 6-sylindret alternativ og fungerte som en oppkvikket kompakt som var gass effektiv og billig. Men problemer med bilen snart manifestert med fem års eierskap og likevel fortsette for dem som eier modellen. Du trenger
lommelykt
bilnøklene
Spark tester
Fuel trykkmåler
Vis flere instruksjoner
motoren kveles mens du kjører
1

Hev bilen panseret og rekvisitt med hette sikkerhet pinne. Bruk en lommelykt for å se hva du gjør hvis lyset er ikke tilstrekkelig. Fest en gnist tester verktøy til slutten av en tennplugg i motoren, og vri om nøkkelen på. Sjekk om den positive batteripolen (den røde eller + terminal) har gjeldende når nøkkelen er flyttet til "på" hvis det ikke er noen gnist.
2

Koble en drivstoff trykkmåler til bilen via gasstank lokk for å sjekke for drivstoff (trykket blir opprettholdt når lokket er lukket og systemet er forseglet). Vrir om tenningsnøkkelen på og deretter av. Se om trykket som måles er fortsatt den samme (noe press vil stoppe bilen fra å jobbe).
3

Snu bilen på og slå over tenningen. La bilen på tomgang og se om det dør ut på tomgang. Slå den på igjen det hvis dør og ta det for en stasjon. Akselerere sterkt slik at motoren blir ganske varm etter bruk. La bilen cruise og observere for problemer. Bremse bilen ned til en stopp og la den gå igjen. Hvis bilen fortsatt dør ut på tomgang, ta bilen til en mekaniker og foreslå injektorer og oksygen sensor trenger rengjøring eller utskifting.
Sqeaky Bremser
4

Sakte la bilen rulle fremover og sakte bruke bremsene. Lytt til bremseskiver lyder som gjentas ved hver søknad. Ta bilen for en kjøretur og gjenta bremsing prosessen på nytt, men med mer kraft. Føle hvis bremsepedalen begynner å en føler en vibrasjon lik flagrende eller hvis bremsing er glatt. Lytt samt for angiveri eller brems lyder.
5

Ta bilen til en mekaniker og ha ham sjekke bremseklossene for å se om de trenger utskifting. Også rotere ham har rotorene som ligner på hjulene blir rotert rundt bilen (dette kan bare gjort et par ganger før rotorene er brukt opp fra forskjellige vinkler).
6

Rett mekaniker til å erstatte brake rotors og pads hvis støyen fortsetter og ingen ytterligere justering kan gjøres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66609.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer