Hvordan finne ut om Fuel Pump er dårlig

En dårlig bensinpumpe kan forårsake store problemer med bil eller lastebil. Drivstoffpumpen jobb er å trekke drivstoff ut av tanken og pumpe det gjennom drivstoffslanger inn i motoren. Uten drivstoff, kan kjøretøyet ikke kjøre, så et kjøretøy med feil drivstoff pumpe er sannsynlig å forlate deg uten transport til du er i stand til å få den reparert. Det finnes en rekke ulike faktorer som kan føre til drivstoff pumpe svikt i et kjøretøy. Du trenger
ekstra person
Vis flere instruksjoner
en

Få i bilen og vri om nøkkelen til "On" posisjon uten egentlig å starte den. Har en venn med god hørsel stå ved siden av bensinlokket og lytte etter en elektrisk hvining fra gasstanken området. Summingen er bensinpumpen kommer på når du vrir om nøkkelen på. Hvis du kan høre lyden, så din bensinpumpen slår den på. Hvis du ikke hører noe, så er det en sjanse din drivstoffpumpe kommer ikke på i det hele tatt.
2

Start bilen. Vær spesielt oppmerksom hvis bilen sliter med å starte, starter og umiddelbart boder ut eller vil ikke starte i det hele tatt. Hvis problemet er bensinpumpen, bør motoren likevel prøve å starte, men høres ut som bilen er tom for bensin.
P Hvis bilen gjør ingenting når du vrir om nøkkelen, er problemet sannsynligvis ikke drivstoffpumpen .
3

Kontroller at kjøretøyet har bensin. Legg litt bensin fra en liten bærbar gass tank, om nødvendig. Noen ganger kan en kjøretøyets gass måleren vil slutte å jobbe og bilen vil gå tom for gass uten at noen innser det var lav fordi bensinmåleren viser fortsatt drivstoff.
P Hvis du vet at du nylig lagt bensin, være oppmerksom på at dårlig gass kan forårsake bensinpumpen problemer.
4

Utfør en drivstoffpumpe trykktest. Du trenger en trykkmåler og en service manual for din bil for å gjøre dette. Hvert kjøretøy er forskjellige og har forskjellige trykk og testing steder. Hvis bilen din ikke har god drivstoff press, vil det oppstå problemer. Mangel på trykk kan bety en ikke-fungerende drivstoffpumpe.
5

Utfør et drivstoff volum test for å måle mengden drivstoff pumpen leverer til bilen din. Hvis drivstoffpumpen ikke leverer nok drivstoff, vil bilen kjøre dårlig, eller ikke går i det hele tatt. En drivstoff volum test kan gjøres ved å sette inn et drivstoff måler i bilens drivstoff forsyningslinjer.
6

Ta bilen til en mekaniker og har det formelt testet eller diagnostisert. Selv om bensinpumpen ikke ut til å virke, er drivstoffpumpen elektrisk og kan bli påvirket av problemer med kablingen eller tap av elektrisk strøm til systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66608.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer