Hvordan kan jeg sjekke om motor på en 2003 Subaru Outback?

The check engine lys på en 2003 Subaru Outback lyser for å varsle deg om lagrede diagnostiske feilkoder i Subarus elektronisk kontroll modul. Når modulen kjøres en test på alle systemene Den overvåker og returnerer en feil fra en eller flere, genererer det en diagnostisk trøbbel kode, som deretter slår på lyset. For å korrigere feilen, må du hente kodene, utføre de nøyaktige diagnostiske test assosiert med hver kode og reparere eller erstatte den defekte delen ansvarlig for feilen. Du trenger
Scan verktøyet
Pen
Papir
Vis flere instruksjoner
en

Fjern plaststøvfolien Subaru diagnostiske port og koble skanne verktøyets datalink kabelen inn i porten. Havnen ligger i nærheten av rattstammen, under dashbordet.
2

Vri tenningsnøkkelen i startposisjon og følg deretter skanningen verktøyets spesifikke instruksjoner for å kjøre en selvtest på elektronisk kontroll modul.
3

Skriv ned kodene med penn og papir når de vises på Scan Tool skjerm. Fullfør selvtest per skanningen verktøyets spesifikke instruksjoner, og pass på ikke å slette kodene med mindre du allerede har diagnostisert og reparert feilen.
4

Slå av tenningsnøkkelen, kobler skanning verktøyet og sette dekselet tilbake på den diagnostiske port.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65292.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer